Filter
Categorie Wijn en champagne Filters
Prijs:
€0 €27

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken

Een rode wijn, Sauvignon Blanc, rose wijn of champagne prosecco… We kunnen altijd wel een gelegenheid bedenken om een wijntje of champagne open te trekken. Wijn is een feestelijk geschenk waarmee je je relaties zeker positief verrast. Het hele jaar door kan wijn als blijk van waardering weggeven worden aan zakelijke partners, relaties of werknemers. Champagne, zoals een Pinot Meunier, of exclusieve wijnen zijn mooie geschenken voor tijdens de jaarwisseling. Verpakt in een luxe houten doos of kist maakt wijn het leukste relatiegeschenk om weg te geven. Wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken we naar wens. Zo kunnen we een houten wijnkist laten graveren. Heb je vragen over bedrukte relatiegeschenken wijn en champagne? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Wij helpen je graag verder.

Sorteren op:

Kan ik wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken als geschenk?

Onze wijn en champagne relatiegeschenken kunnen bedrukt worden naar wens met een naam, logo of tekst. Wijn met eigen etiket of champagne met etiket is een origineel relatiegeschenk. Wijn als relatiegeschenken zijn zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk aan zakenpartners, klanten of collega's. Wijn en champagne relatiegeschenken worden vrijwel altijd gewaardeerd en hebben hierdoor een hoge attentiewaarde. Laat je wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken met logo dan zijn ze ook nog eens goed voor je naamsbekendheid. Zo snijdt het (kelner-)mes aan twee kanten.

Door het geven van wijn in een luxe houten kist maak je het geefmoment net even wat specialer. De set is voorzien van alle nodige accessoires en een fles rode wijn of een witte biologische wijn als toevoeging creëert een luxe relatiegeschenk. De minimale afname is 5 stuks. Wil je een aantal bestellen welke onder het minimum aantal te bestellen stuks valt, dan is de prijs op aanvraag. We hanteren een snelle levering. Ben jij iemand die letterlijk met alles knoeit? Dan is een rode wijn vlek in je witte blouse ook zeker niet moeilijk. Niet charmant, wel praktisch, voorbereid en veilig; een keukenschort. Ze zijn er in verschillende soort en maten, je kunt het zo leuk maken als je zelf wil. Laat daarom keukenschorten bedrukken naar jouw wensen en knoei niet meer op je witte blouse.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Vraag gerust voorafgaand aan je bestelling een gratis digitale drukproef aan. Op deze manier krijg je een goede indruk van het mogelijke eindresultaat. Na jouw akkoord zullen we de wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken.

Contact

Heb je vragen over wijn en champagne relatiegeschenken bedrukken? Onze specialisten staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Via onze website kan je eenvoudig een account aanmaken en een bestelling plaatsen. Ook relatiegeschenken zoals jute tassen en kleding kunnen we volledig naar jouw wens personaliseren. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact