Filter
Categorie Zaklampen Filters
Prijs:
€0 €11

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zaklampen bedrukken

Zaklampen bedrukken en graveren wij met logo of bedrijfsnaam. Zorg ervoor dat je altijd in het donker zichtbaar bent. Doordat de meeste zaklampen een pocket formaat hebben wordt de zaklamp ook veelal met je relaties meegedragen, jouw logo is zo overal zichtbaar. Zaklampen bedrukken we al vanaf €0,30 en 250 stuks.


Sorteren op:

Zaklampen bedrukken met logo

Zaklampen bedrukken met bedrijfslogo zijn een lichtje in het donker voor jouw klanten. Ze kunnen op verschillende momenten van pas komen, en dan is het fijn dat ze er zijn. Zaklampen bedrukken kan een uitkomst zijn wanneer je op zoek bent naar een praktisch, niet alledaags relatiegeschenk. Zo zijn ze uniek, compact en hebben een duidelijke toegevoegde waarde. Ze kunnen je immers van licht voorzien wanneer dit niet voorhanden is.

Zaklampen bedrukken wij met logo op professionele wijze in onze eigen moderne drukkerij. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit opdruk garanderen. Zo fungeren jouw bedrukte zaklampen altijd als lichtje in het duister.

Zaklampen bedrukken als relatiegeschenk

bedrukken.nl biedt een ruim assortiment zaklampen, die we allemaal kunnen bedrukken of graveren met logo.

Heb je vragen over zaklampen bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Heb je een keuze kunnen maken voor een zaklamp vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bestel direct op onze website!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact