Filter
Categorie Zeep Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zeep bedrukken

Sorteren op:

Zeep bedrukken met logo

Zeep bedrukken met logo is erg interessant voor de transport- & reisbranche. Je kent dat wel: je bent onderweg en maakt een tussenstop bij een tankstation. Even de benen strekken en een fris drankje halen en als laatste nog snel een bezoekje aan het toilet. Maar net op het moment dat je je handen wilt wassen zie je dat er geen zeep is. Er ligt wel een stukje wat voor zeep moet doorgaan, maar waar je liever niet aankomt. Wat nu? Gelukkig zijn er voor dit soort situaties handige zeepdoekjes of doosjes met losse zeepblaadjes. Op die manier kun je overal, waar je ook bent, zonder problemen je handen wassen en je reis weer fris voortzetten. Ditzelfde geldt ook voor een bezoek aan andere openbare toiletten of in café’s en restaurants. Zorg voor een nuttig relatiegeschenk en laat zeep bedrukken met logo of tekst. Je weet dan zeker dat jouw logo zichtbaar is.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor onderweg, ook thuis en op kantoor bieden deze zeepjes uitkomst. Op deze manier hoef je niet meer moeilijk te doen om een zeepdispenser bij te vullen. Ook vind je het zonde om die heerlijk geurende, handgemaakte losse zeepjes, die je op de markt in Frankrijk hebt gekocht, te gebruiken. Na een paar wasbeurten is de vorm van het zeephartje of -bloem al niet meer te herkennen. Je kunt deze dus rustig voor de show laten liggen en in plaats daarvan de losse zeepblaadjes gebruiken.


Zeep bedrukken als relatiegeschenk

Voor je organisatie zijn deze zeepjes een goed geschenk om weg te geven. Hiermee geef je aan dat je weet dat hygiëne een groot goed is. Je wilt niet dat de medewerkers, klanten of relaties voor hetzelfde (bovenstaande) probleem komen te staan. De zeepdoekjes of doosjes met losse zeepblaadjes kunnen makkelijk in de handtas of binnenzak gestoken worden, zodat de gebruiker ze altijd bij de hand heeft. De verpakking van de doekjes en de doosjes van de zeep bedrukken we eenvoudig met een logo of naam. Op die manier maak je ook nog eens doeltreffende reclame. De zeepdoekjes en doosjes gaan ook vaak van hand tot hand, zeker in een vrouwelijke groep. Dus naamsbekendheid gegarandeerd, want iedereen wil gelijk weten waar deze handige zeepjes vandaan komen.

Zeep bedrukken we bij bedrukken.nl in diverse opvallende kleuren. Hierdoor komt de bedrukking goed tot zijn recht. Zeep bedrukken we in onze eigen drukkerij via een tampondruk. Omdat wij rechtstreeks vanuit onze groothandel leveren, ben je ook nog eens verzekerd van de voordeligste prijs. Ga snel naar onze website en vraag vandaag nog een offerte aan. Voor meer informatie over zeep bedrukken kun je natuurlijk ook contact opnemen met ons verkoopteam.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact