Zomertoppers

Zomertoppers

Jouw merk in het zonnetje! Als bedrijf is het heerlijk om op te vallen in de zomerse maanden van het jaar: de tijd waarin je jouw relaties kunt verrassen met een verfrissend product, zoals een verkoelende waaier, trendy zonnebril of stijlvolle drinkfles. We hebben de meest populaire én een aantal nieuwe zomerproducten verzameld op deze pagina. Van strandartikelen tot zonnebrillen en van waaiers tot petten: allemaal geschikt tijdens de zomer. Op zoek naar meer zomerse toppers?

Jouw logo laten stralen

Is jouw organisatie al klaar om te stralen in de zomermaanden? Behalve zonnebrillen met logo zijn ook slippers en waaiers populaire zomerartikelen. Maak kennis met het zomerassortiment van Bedrukken.nl, waarmee je gegarandeerd een spetterende zomer beleeft.

Stel je eigen slipper samen

Speciaal voor de zomer hebben we een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd: de slippers Mix and Match. Het mooie aan deze slipper is dat je 'm helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit zeven kleuren voor de zool en acht kleuren bandjes. Maak het geheel af met je eigen bedrukking, die all-over op de zool bedrukt wordt. Altijd je unieke slipper!

Sorteren op: