Zonnebril wayfarer
€ 0,89
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal

Zonnebril wayfarer, transparant blauw

De Wayfarer blue frosted zonnebril is voor degene die behoefte hebben aan een ijzig coole look. Deze kunststof zonnebril is te bestellen met spiegelende glazen en kan bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze op de pootjes van de bril. De bril is uitgerust met een UV400 filter tegen fel zonlicht.

De Wayfarer populair op evenementen

De Wayfarer blue frosted zonnebril is een bril die in principe het hele jaar door dienst kan doen. Vanwege de UV400 filter beschermt hij uitstekend tegen zonlicht, en de zon schijnt immers het gehele jaar. Toch is de bril het meest populair in de zomermaanden. Wanneer de evenementen en festivals van start gaan, zal je ook de Wayfarer geregeld voorbij zien komen. Mede daarom is het een uitstekend promotieartikel, indien bedrukt met tekst of logo. Natuurlijk doet de Wayfarer blue frosted zonnebril ook uitstekend dienst tijdens wintersport, in de auto of vanuit de luie tuinstoel.

Keuze uit gele of oranje glazen

Ga je voor de Wayfarer blue frosted zonnebril als je nieuwe promotieartikel? Uitstekende keuze. Maar heb je al besloten of je gaat voor de gele of oranje glazen? Beide zijn voorzien van de UV400 filter dus je bent altijd goed beschermd tegen fel zonlicht.

Plus- en minpunten
 • Opvallend
 • UV400 bescherming
 • Alleen in blauw verkrijgbaar
  Meer informatie
  Product Zonnebril wayfarer, transparant blauw
  Art.nr. VO-100104
  Reviews
  Wat zijn de ervaringen? U leest ze hier.