Filter
Categorie Zonnehoeden Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zonnehoedjes bedrukken

Sorteren op:

Zonnehoedjes bedrukken met logo

Op een zonnige dag zijn zonnehoedjes maar wat prettig. Ze zorgen er niet alleen voor dat je ogen beschermd worden, maar ook je hoofdhuid zal niet snel verbranden. Ook tijdens evenementen zijn bedrukte zonnehoedjes een uitstekende manier om extra glans aan het feest te geven. Zonnehoedjes bedrukken wij middels zeefdruk of transferdruk. Voorafgaand aan het drukproces krijg je altijd een drukvoorstel ter controle.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte zonnehoedjes ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door zonnehoedjes met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope zonnehoedjes voldoende op voorraad.

Alle zonnehoedjes bedrukken wij in eigen moderne drukkerij waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte zonnehoedjes als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de zonnehoedjes met logo zullen jouw reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de zonnehoedjes worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel zonnehoedjes nodig hebben, zijn wij graag van dienst.

Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om zonnehoedjes met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen, zodat je een goed beeld krijgt hoe wij jouw zonnehoedjes bedrukken met je logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een zonnehoedje bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte zonnehoedjes. Laat zonnehoedjes bedrukken als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact