Filter
Categorie Zonnekleppen Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zonnekleppen bedrukken

Sorteren op:

Zonnekleppen bedrukken met logo

Een manier om een pet te dragen zonder dat je haar in de war gaat, dan zijn zonnekleppen precies wat je zoekt. Diverse zonnekleppen bedrukken wij snel en zijn uit voorraad leverbaar.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte zonneklep, ter promotie en ondersteuning van jouw marketingacties. Door zonnekleppen met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot.

Zonnekleppen bedrukken in eigen drukkerij

Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope zonnekleppen voldoende op voorraad. Alle zonnekleppen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte zonnekleppen als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen.de ontvangers van de zonnekleppen met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de zonnekleppen worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken zonnekleppen nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Ben je op zoek naar een ander hoofddeksel? Bekijk dan ook onze bandana's, petten en zonnehoeden

Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om zonnekleppen met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de zonnekleppen bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een zonneklep bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte zonnekleppen. Bestel nu snel zonnekleppen als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact