Filter
Categorie Zonneschermen Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zonneschermen bedrukken

Sorteren op:

Zonneschermen bedrukken met logo

De welbekende zonneschermen, die je voor diverse autoruiten ziet tijdens warme dagen, zijn ook bedrukt met logo te bestellen. Deze zonneschermen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. De meest voor de hand liggende druktechniek voor het bedrukken van zonneschermen is zeefdruk waarbij jouw logo door een speciaal zeefraam en een zeefrakel overgebracht wordt op het zonnescherm. Zeefdruk is uitermate geschikt voor het drukken van grote logo’s op grote oppervlakken.

Op regenachtige dagen kun je het je nauwelijks voorstellen, maar in Nederland schijnt de zon zo regelmatig dat een zonnescherm eigenlijk onmisbaar is. Denk er maar eens over na; in de zomer krijgen we vrijwel ieder jaar te maken met warme, soms zelfs tropische dagen. In de winter schitteren de zonnestralen op onze gladde ijsbanen en bevroren sloten. Op dergelijke dagen zijn zonneschermen natuurlijk ontzettend handig. Want hoeveel we ook van de zon houden, als hij recht in onze auto’s schijnt ervaren we dat meestal als behoorlijk hinderlijk.

Zonneschermen bedrukken ter promotie

Een zonnescherm is dan ook een mooi, bruikbaar relatiegeschenk. Bovendien is het ook een fantastisch middel om jouw bedrijf mee te promoten. Denk je maar eens in hoe groot jouw bedrukte logo of bedrijfsnaam zal glanzen in het zonlicht. En hoeveel mensen dat zullen oppikken. Immers, je zakenrelaties zullen hun auto’s op diverse plaatsen parkeren. Op al die verschillende plekken wordt je bedrijf op subtiele wijze gepromoot.

Twijfel je nog over het type zonnescherm dat jouw bedrijf het beste kan promoten? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van bedrukken.nl. Je zult ongetwijfeld het zonnescherm vinden dat het beste bij jouw bedrijfsimago past. Zonneschermen bedrukken met jouw bedrijfslogo zijn goedkoop en eenvoudig te bestellen. Dit omdat wij de zonneschermen bedrukken in eigen drukkerij en over een ruime voorraad beschikken.

Heb je eenmaal besloten welk zonnescherm je wilt gebruiken om je bedrijf te promoten, dan zorgt bedrukken.nl voor de verdere afhandeling van de bestelling. Je kunt ervan op aan dat jouw relatiegeschenk van goede kwaliteit zal zijn en dat het binnen korte tijd te bewonderen is op de auto’s van je zakelijke contacten. Indien je nog vragen hebt over zonneschermen bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact