Zonneschermen

Zonneschermen zijn een uitkomst om jezelf te beschermen tegen de zon wanneer je in de auto zit. Zonneschermen zorgen ervoor dat je relaties een aangename rit tegemoet gaan. Op zoek naar een parkeerplek en is er alleen nog een plekje vrij in de volle zon? Plaats zonneschermen op de zijruit, voorruit en achteruit zodat je bij terugkomst een koele auto instapt. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter kunnen zonneschermen gebruikt worden. Zo kan een zonnescherm voor de voorruit voorzien zijn van isolatiemateriaal, zodat hij als ijsscherm gebruikt kan worden. Zonneschermen kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Bedrukte auto zonneschermen zijn blikvangers voor in de auto van je relaties. Laad de auto vol met de nodige spullen zoals auto accessoires, USB hubs, waterflessen met fruitfilter, desinfecterende doekjes en EHBO sets en je bent klaar voor de reis. Heb je vragen over het bedrukken van zonneschermen met logo? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe worden zonneschermen bedrukt met logo?

De auto zonneschermen met logo bedrukken we in eigen drukkerij. Voor het bedrukken van zonneschermen gebruiken we in de meeste gevallen de druktechnieken sublimatiedruk en zeefdruktransfer. Zeefdruktransfer en sublimatiedruk zijn uitermate geschikt voor het drukken van grote logo’s op grote oppervlakken. Op regenachtige dagen kun je het je nauwelijks voorstellen, maar in Nederland schijnt de zon zo regelmatig dat een zonnescherm eigenlijk onmisbaar is. Denk er maar eens over na; in de zomer krijgen we vrijwel ieder jaar te maken met warme, soms zelfs tropische dagen. In de winter schitteren de zonnestralen op onze gladde ijsbanen en bevroren sloten. Op dergelijke dagen is een bedrukt zonnescherm natuurlijk ontzettend handig. Want hoeveel we ook van de zon houden, als hij recht in onze auto’s schijnt ervaren we dat meestal als behoorlijk hinderlijk. De welbekende zonneschermen, die je voor diverse autoruiten ziet tijdens warme dagen, zijn ook met een kleur opdruk te bestellen. Een zeefdruktransfer of een sublimatie zonnescherm is de uitkomst.

Laat een auto zonnescherm bedrukken naar wens. Zorg ervoor dat je relaties koel blijven in de auto. Een bedrukt auto zonnescherm valt op, waardoor jouw naamsbekendheid snel vergroot. De minimale afname is 25 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage goedkope auto zonneschermen, adviseren we je om contact met ons op te nemen. De zonneschermen auto zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Snelle levering van dit opvouwbare zonnescherm gegarandeerd.

Kan ik zonneschermen laten bedrukken ter promotie?

Een zonnescherm is een mooi, bruikbaar relatiegeschenk. Bovendien is het ook een fantastisch middel om jouw bedrijf mee te promoten. Bedrukt met een logo of tekst in jouw huisstijl creëer jij je eigen custom made zonnescherm. Denk je maar eens in hoe groot jouw bedrukte logo of bedrijfsnaam zal glanzen in het zonlicht. En hoeveel mensen dat zullen oppikken. Immers, je zakenrelaties zullen hun auto’s op diverse plaatsen parkeren. Op al die verschillende plekken wordt je bedrijf op subtiele wijze gepromoot.

Via onze website kan je een offerte aanvragen. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen stellen we een offerte en een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het zonnescherm met een logo preview in pms kleuren. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we het auto zonnescherm bedrukken.

Twijfel je nog over het type zonnescherm dat jouw bedrijf het beste kan promoten? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Bedrukken.nl. Je zult ongetwijfeld het zonnescherm vinden dat het beste bij jouw bedrijfsimago past. Zonneschermen bedrukken met jouw bedrijfslogo zijn goedkoop en eenvoudig te bestellen. Dit omdat wij het zonnescherm auto bedrukken in eigen drukkerij en over een ruime voorraad beschikken.

Contact

Voor vragen over zonneschermen bedrukken of als je hulp nodig hebt tijdens het bestellen, kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals touchscreen pennen, opvouwbare waterflesjes, webcam covers en fietsartikelen bedrukken we. De algemene voorwaarden vind je op onze website.