Filter
Categorie Zweetbandjes Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zweetbandjes bedrukken

Sorteren op:

Zweetbandjes bedrukken met logo

Een actieve sport brengt zweetdruppeltjes met zich mee, wat vervelend kan zijn. Draag een zweetbandje en veeg het zweet op efficiënte wijze af. Zweetbandjes bedrukken of borduren wij met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. Als groothandel hebben wij diverse zweetbandjes die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot jouw naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Zweetbandjes bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Bekijk hierboven ons ruime assortiment.

Zweetbandjes bedrukken in eigen drukkerij

Zweetbandjes bedrukken wij in onze eigen drukkerij en kunnen wij erg snel leveren vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling, sturen wij een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van het bestelde zweetbandje. Heb je nog vragen over zweetbandjes bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder. Zo hoef jij jezelf niet in zweet te werken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact