Filter
Categorie Fietstassen Filters
Prijs:
€5 €14

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Fietstassen bedrukken

Sorteren op:

Fietstassen bedrukken met logo

Fietstassen bevatten een mooi oppervlak voor het bedrukken van een logo of reclame en je hebt de garantie dat deze bedrukking onder de aandacht zal komen van het grote publiek. Fietstassen bedrukken is vrij complex, aangezien de materialen vaak wat grover zijn en de tas zich niet eenvoudig aan laat leggen. Wij raden dan ook aan om te kiezen voor een transferdruk, voor een optimaal resultaat. Kort samengevat werkt bedrukking door middel van transferdruk als volgt: na goedkeuring van het drukvoorstel drukken onze zeefdrukkers het logo op speciale transfervelletjes. Vervolgens wordt er een speciale lijmlaag op de transfervellen geplaatst die ervoor zorgt dat de opdruk uiteindelijk op de fietstas zal hechten. De fietstas wordt met een transfervelletje onder een transferpers geplaatst en jouw logo wordt onder grote hitte op de fietstassen overgebracht van het velletje op de tas. Het resultaat is een zeer strak gedrukte fietstas met jouw fraaie logo.

Sinds jaar en dag is de fiets ons trouwe vervoermiddel en een uitstekende manier om kleine boodschappen mee te vervoeren middels een fietstas. Door weer en wind trappen we ijverig door naar onze plaats van bestemming. Dat kan nogal eens lastig zijn; als het regent of stormt bijvoorbeeld. Maar tijdens mooie, zonnige dagen kunnen we ook intens genieten van een lekker fietstochtje in de buitenlucht. In beide gevallen is een fietstas een handig, dan niet onmisbaar attribuut. Immers, alle ballast die we anders op onze rug of over onze schouder moeten meetorsen, gaat dan fijn in de fietstas. En dat is natuurlijk wel zo praktisch. Laat je fietstassen bedrukken met logo dan weet je dus zeker dat jouw logo in alle windstreken te zien is.

Fietstassen bedrukken ter promotie

Bij bedrukken.nl vind je vast en zeker de fietstas van je keuze. Of je nu gaat voor een eenvoudige fietstas of voor een luxe fietstas met koeltasgedeelte en vakken voor wijnglazen, bestek en borden. Je kunt altijd je bedrijfsnaam of logo op de door jou gekozen fietstassen bedrukken. Gebruik fietstassen ter promotie van jouw marketingactiviteiten. Een fietstas leent zich perfect om te vullen met meerdere geschenken die handig zijn tijdens het fietsen!

Naast fietstassen bedrukken wij al deze geschenken geheel naar wens.

Heb je eenmaal aangegeven op welke fietstassen je logo moet komen te staan, dan zorgt bedrukken.nl voor een goede, snelle service. En natuurlijk kun je erop rekenen dat de producten altijd van prima kwaliteit zijn. Zodat het cadeau van je zakenrelaties niet alleen leuk is, maar ook lang meegaat. Heb je nog vragen over fietstassen bedrukken? Geen probleem! Onze medewerkers helpen je graag verder!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact