Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken is een creatieve en veelzijdige manier om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het vieren van een speciale gelegenheid of het organiseren van een evenement, bedrukte speelkaarten bieden een unieke en gedenkwaardige manier om uw boodschap over te brengen.

Met een scala aan ontwerpmogelijkheden, variërend van het plaatsen van uw logo en bedrijfsinformatie tot het toevoegen van kleurrijke afbeeldingen en aangepaste ontwerpen, kunt u speelkaarten aanpassen aan uw specifieke behoeften en stijl. Bovendien zijn speelkaarten geschikt voor allerlei gelegenheden, van bedrijfsuitjes tot bruiloften en van promotionele evenementen tot geschenken voor klanten en medewerkers.

Door speelkaarten te bedrukken, creëert u niet alleen een uniek en gepersonaliseerd product, maar ook een krachtig marketinginstrument dat langdurige merkherkenning en waardering bevordert. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van bedrukte speelkaarten het perfecte relatiegeschenk voor uw volgende project of evenement.

Artikelen 1-12 van 14

 • Speelkaarten full colour
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,37
  Bekijk
 • Eigen kaartspel full colour
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,46
  Bekijk
 • Gerecyclede speelkaarten ECO
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Speelkaarten Royal Grand standaard
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 0,79
  Bekijk
 • Speelkaarten Bellagio standaard
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 1,31
  Bekijk
 • Kaartspel Alike
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,88
  Bekijk
 • Kaartspel Euro Deck
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,28
  Bekijk
 • Kaartspel Yay
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 2,37
  Bekijk
 • Spelletjes in houten doos
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,58
  Bekijk
 • Kaartspel in kunststof doosje standaard,int.
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,62
  Bekijk
 • 2 kaartspellen in luxe doosje standaard,nl
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 4,31
  Bekijk
 • 2 kaartspellen in kunststof doosje standaard,int.
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 3,70
  Bekijk

Meestgestelde vragen

Kan de achterkant van de kaart bedrukt worden?

Ja, bij een aantal modellen is dat mogelijk. Alle speelkaarten waarvan het artikelnummer begint met 'SC-' kunnen wij bedrukken op de achterkant. 

Kan ik mijn eigen speelzijde ontwerpen?

Ja, dat kan. Laat dan een eigen kaartspel full colour ontwikkelen, waarbij je jouw ontwerp op de speelzijde van de kaarten laat drukken.

Kunnen de kaarten sneller geleverd worden dan de opgegeven datum?

Dat is in overleg mogelijk, neem hierover contact met ons op. Mogelijk geldt er een toeslag tot 30%.

 

Populaire relatiegeschenken

Ja, speelkaarten zijn populaire relatiegeschenken vanwege hun veelzijdigheid en brede aantrekkingskracht. Hier zijn een paar redenen waarom speelkaarten vaak worden gekozen als relatiegeschenk:

 1. Breed publiek: Speelkaarten worden gewaardeerd door mensen van alle leeftijden en achtergronden. Ze zijn geschikt voor zowel jongeren als ouderen, waardoor ze een breed publiek aanspreken.

 2. Praktisch en bruikbaar: Speelkaarten zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook praktisch. Ze kunnen thuis worden gebruikt voor spelletjes met vrienden en familie, tijdens reizen, of zelfs als decoratief element.

 3. Langdurige blootstelling: Aangezien speelkaarten vaak worden bewaard en hergebruikt, bieden ze langdurige blootstelling aan het merk of de boodschap die erop wordt afgedrukt. Dit zorgt voor herhaalde merkherkenning en versterkt de band tussen de ontvanger en het bedrijf.

 4. Betaalbaarheid: Speelkaarten zijn over het algemeen betaalbaar, vooral wanneer ze in grote hoeveelheden worden besteld. Dit maakt ze een kosteneffectieve optie voor bedrijven van verschillende groottes en budgetten.

Al met al zijn speelkaarten een veelzijdig en gewaardeerd relatiegeschenk dat een blijvende indruk kan achterlaten op ontvangers.

 

Hoe worden speelkaarten bedrukt

Speelkaarten worden meestal bedrukt via een drukproces dat bekend staat als offsetdruk. Dit proces omvat verschillende stappen:

 1. Ontwerpvoorbereiding: Het ontwerp van de speelkaarten wordt voorbereid op de computer, inclusief de afbeeldingen, teksten en eventuele speciale ontwerpkenmerken.

 2. Plaatproductie: Het ontwerp wordt vervolgens overgebracht naar drukplaten. Elke kleur in het ontwerp vereist een aparte plaat: een voor de voorzijde, een voor de achterzijde en eventueel extra platen voor eventuele speciale afwerkingen.

 3. Drukken: De drukplaten worden geïnstalleerd op de offsetdrukmachine. De drukmachine brengt inkt aan op de platen, die vervolgens op rubberen rollen worden overgebracht. De inkt wordt dan op het papier gedrukt met behulp van drukcilinders.

 4. Drogen en afwerking: Na het drukken worden de speelkaarten door een droogproces geleid om de inkt te laten uitharden. Vervolgens worden ze gesneden tot de juiste grootte en verpakt voor distributie.

Dit proces zorgt voor een consistente en hoogwaardige afdruk op speelkaarten.

Doeleinden

Speelkaarten met logo worden voor verschillende doeleinden ingezet, zowel voor zakelijke als recreatieve doeleinden. Hier zijn enkele toepassingen:

 1. Promotie en marketing: Bedrijven gebruiken speelkaarten met hun logo en branding als promotieartikelen op beurzen, evenementen, en als onderdeel van marketingcampagnes. Ze kunnen worden uitgedeeld als relatiegeschenken aan klanten en werknemers.

 2. Merchandise en verkoop: Speelkaarten met een bedrijfslogo kunnen ook worden verkocht als merchandise, vooral voor bedrijven in de entertainment- en gamingindustrie.

 3. Cadeauartikelen: Speelkaarten met een gepersonaliseerd logo kunnen dienen als unieke en persoonlijke cadeaus voor vrienden, familieleden, en zakelijke relaties.

 4. Spelletjes en evenementen: Speelkaarten met een logo kunnen worden gebruikt tijdens teambuildingactiviteiten, spellen op bedrijfsevenementen, en als onderdeel van promotieacties.

Over het algemeen bieden speelkaarten met logo een leuke en creatieve manier om merkherkenning te vergroten en tegelijkertijd een praktisch en waardevol geschenk te bieden.

Top 5 spellen met speelkaarten

Hier zijn vijf populaire spellen die met speelkaarten worden gespeeld:

 1. Poker: Poker is een van de bekendste en meest gespeelde kaartspellen ter wereld, met varianten zoals Texas Hold'em, Omaha en Seven Card Stud.

 2. Blackjack: Ook bekend als eenentwintigen, is Blackjack een ander populair kaartspel waarbij spelers proberen om de dealer te verslaan door een hand te krijgen met een waarde die zo dicht mogelijk bij 21 ligt zonder eroverheen te gaan.

 3. Bridge: Bridge is een strategisch kaartspel dat gespeeld wordt door vier spelers in twee paren. Het vereist teamwork, communicatie en strategisch denken.

 4. Rummy: Rummy is een verzamelnaam voor een groep kaartspellen waarbij spelers proberen om sets van kaarten te vormen door kaarten van dezelfde rang of opeenvolgende kaarten van dezelfde kleur te verzamelen.

 5. Patience: Patience, ook wel bekend als Solitaire, is een solo-kaartspel waarbij spelers proberen om alle kaarten van het speelveld te verwijderen door ze te verplaatsen en te sorteren volgens bepaalde regels.

Deze spellen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die speelkaarten bieden, en ze worden wereldwijd gespeeld door mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Laden...