Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken met jouw naam? Bestel hier je bedrukte speelkaarten en ga all-in. Speelkaarten bedrukken wij door middel van offset, een techniek die bij uitstek geschikt is voor papier. De speelkaarten drukken wij full colour op de achterzijde en op de verpakking. Vanaf grotere aantallen is het ook mogelijk om de voorzijde van een kaart te printen met eigen afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan grappige illustraties zoals een ruiten aas met als opdruk de bedrijfshond of schoppenboer met een foto van de accountmanager. Het drukken van speelkaarten kunnen wij realiseren binnen enkele weken. Ook voor spoedleveringen kun je contact met ons opnemen, wij hebben namelijk enkele uitvoeringen die wij binnen enkele dagen bedrukt en wel kunnen leveren. Voor het aanleveren van artwork ontvangen wij graag grafische verwerkbare bestanden zoals .EPS, .AI of .PDF vector. Heb je vragen omtrent speelkaarten bedrukken of over het aanleveren van drukbestanden? Neem dan contact op met ons team op: +31 315-200010.

Oplopende volgorde

13 resultaten

Pagina
 1. Gerecyclede speelkaarten ECO
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 2500 stuks
 2. Speelkaarten full colour
  Vanaf € 3,81 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 1,37 Bij 2500 stuks
 3. Speelkaarten Bellagio
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 500 stuks
 4. Speelkaarten Royal Grand
  Vanaf € 1,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 1000 stuks
 5. Spelletjes in houten doos
  Vanaf € 2,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70 Bij 1000 stuks
 6. 2 ECO kaartspellen Aruba
  Vanaf € 3,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,17 Bij 500 stuks
 7. Full colour speelkaarten in cellofaan
  Vanaf € 3,30 p/st bij 200 stuks
  Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks
 8. Full colour kwartetspel
  Vanaf € 4,72 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 1,07 Bij 5000 stuks
 9. Kaartspel in kunststof doosje
  Vanaf € 3,49 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 1,48 Bij 2500 stuks
 10. 2 kaartspellen in luxe doosje
  Vanaf € 8,13 p/st bij 75 stuks
  Vanaf € 4,31 Bij 2500 stuks
 11. 2 kaartspellen in kunststof doosje
  Vanaf € 6,16 p/st bij 75 stuks
  Vanaf € 3,55 Bij 2500 stuks
 12. Kaart en dobbelspel in luxe doosje
  Vanaf € 9,34 p/st bij 75 stuks
  Vanaf € 5,31 Bij 2500 stuks

13 resultaten

Pagina

Bedrukte speelkaarten – de aantallen

Het drukken van speelkaarten is mogelijk vanaf 25 stuks. Het instellen van de machines vergt de meeste aandacht en tijd. Dit zorgt ervoor dat kleine aantallen speelkaarten niet mogelijk zijn of juist heel prijzig worden. Voor goedkope bedrukte speelkaarten geldt: hoe hoger de oplage, hoe goedkoper de prijzen worden. Voor bedrukte speelkaarten in kleine oplages tegen lage prijzen hebben wij ook een oplossing. In dat geval bieden de Royal Grand speelkaarten en de het kaartspel Bellagio uitkomst. Deze speelkaarten zijn namelijk bedrukt goedkoop te leveren vanaf 25 stuks. Het logo plaatsen wij op de geschenkdoos door middel van tampondruk of een lasergravering. De doosjes kunnen wij met originele Pantone PMS kleuren drukken voor de beste benadering van jouw huisstijl.

Is er verschil in kwaliteit van bedrukte speelkaarten?

Je zou zeggen; speelkaarten zijn toch gewoon speelkaarten? Toch zit er wel degelijk verschil in kwaliteit. Er worden namelijk verschillende soorten papier gebruikt en de dikte hiervan wordt uitgedrukt in grams. Een gebruikelijke kwaliteit is rond de 300 grams. Hier kun je langdurig plezier aan beleven. Verder zijn de kaarten vaak gelamineerd waardoor ze tegen een stootje kunnen. Aan een tafel waar gekaart wordt is namelijk ook nattigheid van een drinkglas, het is jammer wanneer je kaarten hier niet tegen kunnen, zodoende biedt een laminering uitkomst. Ook de kwaliteit van printen is verschillend. Onze kaarten worden op hoogwaardige machines geprint waardoor zowel jouw opdruk als de speelafbeeldingen er perfect uit komen te zien. In overleg is het ook mogelijk om matte speelkaarten te krijgen. Wil je helemaal zeker weten of de kwaliteit van onze bedrukte speelkaarten bij jou past, vraag dan vrijblijvend een proefexemplaar aan.

Waarom bedrukte speelkaarten?

Harten-aas, schoppen-koning, harten-vrouw en ruiten-boer. Werkelijk iedereen op deze planeet is er bekend mee; de speelkaarten. Het leuke aan kaartspellen is dat er legio varianten bedacht zijn die gespeeld kunnen worden. Je kunt denken aan poker, hartenjagen, toepen, klaverjassen en ga zo maar door. Daarnaast is een set ook compact en daarom handig mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Een kaartje leggen zorgt voor ontspanning en gezelligheid. Dit is ook precies de reden waarom bedrukte speelkaarten met logo vaak weggegeven worden als relatiegeschenk, je logo komt namelijk regelmatig onder de aandacht. Laat speelkaarten bedrukken met jouw bedrijfslogo om de naamsbekendheid te vergroten. De score bijhouden tijdens een potje kaarten doe je natuurlijk met onze bedrukte pennen. Pennen bedrukken kan bij ons in vele verschillende uitvoeringen. Zo vind je bij ons metalen pennen, colour pennen, luxe pennen en eco pennen. Reclamepennen verspreiden op een leuke manier jouw merk.

Service omtrent speelkaarten bedrukken

Geef ook eens gepersonaliseerde speelkaarten aan je werknemers. Wij kunnen de classic speelkaarten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Van tevoren krijg je altijd een gratis digitale drukproef te zien, zodat duidelijk wordt hoe de opdruk op het set speelkaarten geplaatst wordt. Ben jij dol op spelletjes? Dan vind je bij ons ook vele andere soorten puzzels en spellen. Aangezien we een groothandel zijn, werken we met een minimale oplage. Een aantal speelkaarten zijn echter al te verkrijgen vanaf 25 stuks en worden geleverd binnen drie werkdagen. Een snelle levering dus! Heeft kaartspellen bedrukken toch niet jouw voorkeur, kijk dan eens bij onze puzzels en spellen. Ben je op zoek naar meer informatie over speelkaarten bedrukken? We staan je graag te woord op +31 315 – 200010 of per mail op [email protected]