FAQs

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 1. Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.

Nieuwste vragen

 1. Hoe werkt digitale full colour zeefdruktransfer?

  Een digitale full colour zeefdruktransfer (DFZ) is net even iets anders dan een normale zeefdruktransfer. Bij een zeefdruktransfer worden de kleuren één voor één gedrukt, terwijl bij een DFZ alle kleuren in één keer op een vel geprint worden. Dit wordt gerealiseerd door een printer. Hierdoor kun je eenvoudig kleurrijke logo’s en afbeeldingen printen. Zodra een vel door de printer is gegaan, drukken wij er een witte inktlaag achter waardoor de kleuren mooi helder worden. Net zoals bij een zeefdruktransfer wordt er op de natte inkt lijmpoeder, ook wel granulaat genoemd, aangebracht. Vervolgens gaat het vel door een hete droogtunnel, waardoor de poeder gaat smelten en zich gaat hechten aan de inkt. Als de vellen geprint en gedrukt zijn, kunnen ze worden getransferd.

  Lees meer
 2. Kan ik ook zelf relatiegeschenken aanleveren?

  Ja, dat kan. Zie deze informatiepagina over het zelf aanleveren van jouw relatiegeschenken.

  Lees meer
 3. Wat zijn de openingstijden van Bedrukken.nl?
  Maandag 09.30 - 17.00 uur
  Dinsdag t/m donderdag 08.30 - 17.00 uur
  Vrijdag 08.30 - 16.00 uur
  Lees meer
 4. Is er een kortingscode?
  Wij bieden regelmatig kortingscodes aan in onze nieuwsbrief. Schrijf je, via de footer, in om op de hoogte te blijven.
  Lees meer
 5. Ik krijg mijn logo niet geüpload. Wat nu?

  Lukt het niet om jouw logo te uploaden, mail het logo dan naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer.

  Lees meer
 6. Kan ik een custom made relatiegeschenk laten maken?

  Wil je een relatiegeschenk geheel naar eigen wens laten maken? Laat ons weten wat je wensen zijn zodat wij actief kunnen meedenken. Het is mogelijk om een artikel te customizen in de huisstijlkleuren van het bedrijf. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Lees meer
 7. Waar lever ik het logo aan?

  Zowel bij een offerteaanvraag als bij een bestelling kan je jouw logo aanleveren. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, kom je bij de stap ‘bedrukking’. Hier kan je jouw logo toevoegen.

  Zie ook onze blog wat een vectorbestand precies inhoudt. We krijgen regelmatig de vraag wat een vectorbestand precies is. Voor een aantal druktechnieken hebben wij een vectorbestand nodig, om onder meer een goede kwaliteit van een bedrukking te kunnen garanderen.

  Bij een bestand in pixels – vaak is dat een png- of jpg-extensie – is dat niet altijd het geval, waardoor een vectorbestand in de meeste gevallen aangeraden wordt. 

  Lees meer
 8. Ons bedrijf is gevestigd in het buitenland. Kan ik de btw verleggen?
  Wanneer wij van jou een geldig btw-identificatienummer/omzetbelastingnummer ontvangen, wordt de factuur opgemaakt zonder btw. Dit geldt alleen als de levering ook buiten Nederland plaatsvindt.
  Lees meer

Laden...