Waaiers bedrukken

Waaiers bedrukken voor je evenement? Bestel nu en laat de waaiers bedrukken met jouw naam of logo. Niet alleen op het strand maar ook tijdens festivals of evenementen zijn waaiers niet meer weg te denken. Even wapperen en er ontstaat een verkoelende bries. Doordat de waaiers steeds vaker op evenementen te zien zijn, is het als bedrijf erg interessant om op een event bedrukte waaiers uit te delen. Zorg dat jouw naam goed in beeld komt of laat jouw logo stralen. Ga je voor de waaier Easy Breezy in één kleur of laat je de waaier aansluiten op het duurzame aspect van jullie bedrijf met de bamboe waaier? Waar je ook voor kiest, wij willen je helpen om jouw ideale relatiegeschenk te ontwerpen. Zit je ideale waaier er niet tussen of wil je graag productadvies ontvangen? Neem dan gerust contact op. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Waaier Easy Breezy
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 2. Waaier Folklore
  Vanaf € 1,80 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,08 Bij 1000 stuks
 3. Waaier bamboe Fanny paper
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,77 Bij 2500 stuks
 4. Papieren handwaaier
  Vanaf € 0,25 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,17 Bij 10000 stuks
 5. Waaier met groot oppervlak
  Vanaf € 0,30 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,24 Bij 10000 stuks
 6. Handwaaier van hout en bamboe Fanny cork
  Vanaf € 2,57 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,19 Bij 500 stuks
 7. Handzame ventilator Vueltas
  Vanaf € 1,75 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 1000 stuks
 8. Houten regenboog waaier
  Vanaf € 2,18 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,72 Bij 1000 stuks
 9. Beoordeling:
  100%
  Bamboe waaier
  Vanaf € 1,64 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 1000 stuks

9 artikelen

Kies de bedrukte waaier die bij jou past

Om jouw promotieactie extra doeltreffend te laten zijn, is het goed om een waaier te kiezen die bij jou past. Ben je op zoek naar goedkope bedrukte waaiers, kijk dan bij onze waaier Stilo. Een nadeel is echter wel dat een opdruk uitsluitend op het handvat geplaatst kan worden. Kijk voor de beste prijs-kwaliteitverhouding naar de waaier Easy Breezy. Deze waaiers bedrukken wij met een extra groot logo op het doek, precies waar je naar op zoek bent.

Ook voor milieuvriendelijke gelegenheden hebben wij de perfecte waaiers voor jou. Sinds een paar jaar hebben wij bamboe waaiers en deze zijn erg populair. Het frame is gefabriceerd uit bamboe en het doek is gemaakt van een dikke kwaliteit papier. Deze waaiers bedrukken we met jouw logo op het papier, door middel van milieuvriendelijke drukinkten. Ben je benieuwd hoe jouw waaiers er met een logobedrukking uit komen te zien? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een drukvoorstel aan. Dit gratis digitale drukvoorstel bestaat uit een schets van jouw favoriete waaier in combinatie met een logo of tekst.

Is een custom made waaier bedrukken ook mogelijk?

Waaiers geheel in jouw eigen huisstijlkleur met accenten volgens originele Pantone PMS-kleuren: ook dat is mogelijk. Bedrukken.nl heeft rechtstreekse contacten met grote fabrikanten en kan daardoor maatwerk leveren. Een waaier bestaat uit twee noemenswaardige elementen die in de door jou opgegeven kleuren gemaakt kunnen worden. Kies als eerste de kleur van het frame, vrijwel alle Pantone-kleuren zijn te selecteren. Ook de kleur van het doek mag je zelf bepalen en kunnen wij geheel custom made laten ontwikkelen. De opdruk op het doek bestaat doorgaans uit een logo of reclametekst.

Onze studio en adviseurs helpen jouw bedrijf graag verder door een opmaak samen te stellen. Je ontvangt als eerste een digitale drukproef ter beoordeling. Past de door ons aangeleverde schets van de maatwerk waaiers bij hetgeen je in gedachten hebt? Dan is het mogelijk om een proefexemplaar te laten ontwikkelen ter beoordeling. Let wel op dat een custom made waaier met opdruk pas mogelijk is vanaf circa 5.000 stuks.

Waaiers bedrukken met logo voor alle doeleinden

Waaiers met logo-bedrukking zijn in de zomermaanden voor vrijwel alle denkbare evenementen inzetbaar. Geef bedrukte waaiers weg als relatiegeschenk op een beurs in de zomer of als weggevertje tijdens een festival. Wij maken met regelmaat mee dat er gekozen wordt voor een zomerse combinatie van bedrukte zonnebrillen met waaiers. De zonnebrillen zijn op de pootjes gedrukt met een reclametekst en de waaiers met een groot logo op het doek. Op de festivals vinden onze zomerse relatiegeschenken in ieder geval gretig aftrek onder de festivalbezoekers.

Maar ook op het gebied van bruiloften worden waaiers ingezet. De voornaam en achternaam van de bruid en bruidegom drukken wij op de waaiers in combinatie met de trouwdatum. Ook twee trouwringen als logo passen er goed bij. Met dank aan onze waaiers gaat ook jouw bruiloft geen hinder ondervinden van een warme zomerse dag of een feestavond waarbij het kwik hard stijgt.

Bestel waaiers goedkoop rechtstreeks bij de groothandel

Goede kwaliteit waaiers met een logo bedrukking bestel je rechtstreeks bij de groothandel. Op deze manier verzeker je jezelf van goedkope waaiers want je schakelt immers de tussenhandel uit. Bedrukken.nl koopt rechtstreeks grote hoeveelheden waaiers in en kan hierdoor de scherpste prijs van Nederland overhandigen. Dit in combinatie met onze eigen drukkerij zorgt ervoor dat je nergens anders goedkopere waaiers met logo bedrukking gaat vinden dan bij ons. Onze groothandel heeft het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

 • Kies de waaiers die bij jou past;
 • Selecteer het benodigde aantal;
 • Kies het aantal drukkleuren;
 • Verstrek je contactgegevens.

Je bestelling leveren wij binnen 8 werkdagen bedrukt en wel bij jou thuis.

Waaiers bedrukken met spoed?

Het komt met regelmaat voor dat wij spoedorders krijgen. Onder een spoedorder verstaan wij een bestelling van bedrukte waaiers die sneller dan de standaard levertijd geleverd moet worden. Indien het een bestelling betreft van waaiers die wij voorradig hebben, dan kunnen wij vaak binnen 2 werkdagen inclusief logo bedrukking leveren. Dit is afhankelijk van de drukte binnen onze drukkerij. Onbedrukte waaiers kunnen wij sowieso dezelfde dag nog versturen of ze kunnen worden afgehaald op onze voorraadlocatie in Ulft.

Om de snelst mogelijke service te bieden voor jouw spoedorder, raden wij aan om direct contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk via de chat of via telefoonnummer +31 315-200010. Op zoek naar een origineel relatiegeschenk, die zowel scherp geprijsd als een snelle levering moet kennen? Opvouwbare waaiers laten bedrukken met jouw logo is dan een uitstekende optie. Voordeel is dat deze weinig ruimte in beslag nemen en dus overal mee naartoe genomen kunnen worden. Maak kennis met de snelle levertijden van Bedrukken.nl.

Kan ik een gratis exemplaar bestellen?

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om een gratis waaier aan te vragen ter beoordeling. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je voorafgaand aan je bestelling een exemplaar wilt zien om de kwaliteit en kleur te bekijken. De waaiers bedrukken we en sturen wij per post naar je toe. Het kan zijn dat de waaiers al bedrukt zijn met het logo van een andere firma. Het is niet mogelijk om een monster te bedrukken met jouw logo. Een waaier laten bedrukken als voorbeeld is dus geen enkel probleem.

Gratis drukproef aanvragen

Voor onze klanten bieden wij nog een extra service. Het is namelijk mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een drukproef aan te vragen. Dit is een schets van een waaier met daarop jouw logo bedrukking geplaatst. Dit drukvoorstel biedt een goede indicatie hoe jouw bedrukte waaiers er uit kunnen komen te zien. Na goedkeuring van jouw bestelling en drukproef gaan wij aan de slag met het drukproces en de waaiers bedrukken dus. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Een aantal waaiers zijn al vanaf 25 stuks verkrijgbaar, een erg kleine oplage dus. Uiteraard worden ook deze waaiers snel geleverd. Wil je een papieren waaier bedrukt op de houder of is juist een opdruk op het gehele doek gewenst? Neem contact op met ons verkoopteam, dat je uitstekend kan adviseren over de aanschaf van goedkope waaiers.