Waaiers bedrukken

Waaiers zijn doeltreffende en verfrissende relatiegeschenken. Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf of onderneming door waaiers te laten bedrukken met een logo of opdruk. Waaiers worden bedrukt in onze eigen drukkerij in Nederland.

9 artikelen

9 artikelen

Bedrukte waaiers snel geleverd

Heb je op korte termijn waaiers met opdruk nodig, dan ben je bij Bedrukken.nl aan het goede adres. Dankzij onze eigen, ruime voorraad kunnen we binnen twee werkdagen bedrukte waaiers leveren. Onbedrukte waaiers kunnen zelfs dezelfde dag al verzonden worden. Heb je nóg sneller bedrukte waaiers nodig? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling om de levertijd van de waaiers te bespreken. Doordat onze drukkerij inpandig is en we onze eigen drukkers in dienst hebben, kunnen we snelle levertijden voor de waaiers garanderen.

De druktechnieken voor waaiers

Het drukken van waaiers gebeurt in onze eigen drukkerij, waar we met verschillende druktechnieken een opdruk op de waaiers plaatsen. Onze meest gebruikte druktechnieken vind je hieronder.

  • Tampondruk. Hiermee worden waaiers bedrukt, vaak in één of twee kleuren. Houd er rekening mee dat het met tampondruk lastig is om volvlak-bedrukkingen mooi te krijgen, dus vermijd zoveel mogelijk grote, egale vlakken.
  • Zeefdruk is ook een goede methode om waaiers te bedrukken. De gewenste afbeelding, tekst of logo wordt op een fijn gaas gedrukt, waarbij de inkt door de open gedeelten van het gaas op het oppervlak van de waaier overgebracht worden. Hiermee kunnen levendige kleuren en scherpe details bedrukt worden op waaiers gemaakt van diverse materialen, waaronder papier, stof en kunststof.

Het drukproces

Meestgestelde vragen

Kan de hele waaier bedrukt worden?

De meeste waaiers met een snelle levertijd drukken wij alleen in één kleur, in een cirkel van 110 mm op het doek. Een all-over bedrukking in meerdere kleuren is mogelijk op aanvraag en met een levertijd van een aantal weken.

Kan mijn opdruk ook op het handvat geplaatst worden?

Bij de meeste waaiers kunnen we ook een opdruk op het handvat plaatsen. In tegenstelling tot de bedrukking op het doek van de waaier is het mogelijk om op het handvat een bedrukking in meerdere kleuren te plaatsen.

Waar moet ik rekening mee houden met het ontwerpen van de opdruk voor een waaier?

Het is goed om zo veel mogelijk grote, egale vlakken te vermijden. De waaiers worden namelijk normaal gesproken bedrukt middels tampondruk, dat staat erom bekend dat het lastig is om volvlak-bedrukkingen mooi te krijgen.

Hoe worden bedrukte waaiers ingezet?

Bedrukte waaiers kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Lees onze blog over de inzetbaarheid van waaiers en hoe je de soort waaiers kiest die perfect bij je past. 

Waaiers in combinatie met andere relatiegeschenken

Waaiers worden vaak besteld in combinatie met andere relatiegeschenken. Enkele voorbeelden zijn slippers en zonnebrillen, die perfect geschikt zijn voor de zomer. Het gebeurt ook regelmatig dat er een zomerpakket samengesteld wordt, om collega’s of relaties te verrassen met een origineel pakket in de zomer. Voor optimale reclame kun je alle artikelen laten bedrukken met hetzelfde ontwerp, zodat een universeel en origineel zomerpakket ontstaat.

Laden...