Aangeleverde artikelen bedrukken (loondruk)

Jouw favoriete shirts laten voorzien van een logo of ludieke tekst, voor een vriendenweekend of een evenement? Drinkbekers waar je jouw naam en die van je vrienden op wil laten zetten? Bij Bedrukken.nl is het mogelijk! Lever bij ons jouw artikelen aan en wij voorzien deze in onze moderne drukkerij van de gewenste opdruk.

Loondruk betekenis

Naast ons uitgebreide assortiment van relatiegeschenken zijn wij ook in staat om zelf aangeleverde artikelen te bedrukken. Van mokken tot aan shirts en van tasjes tot aan kledinghangers. Wij bedrukken ook de door jou aangeleverde artikelen. Dit noemen wij ook wel ‘loondruk’.

Wil je eigenlijk zelf artikelen bedrukken, maar heb je er de apparatuur niet voor? Artikelen bedrukken met logo is onze business, dus bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres. Je kunt kleding laten bedrukken met een gewenste opdruk. Glas laten graveren of hout bedrukken met tekst? Ook dat behoort tot onze mogelijheden.

Gratis digitale drukproef

Heb je de producten zelf ingekocht en ben je alleen nog op zoek naar een bedrukking? Denk aan persoonlijke namen, een logo of een ludieke tekst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voorafgaand aan iedere bestelling ontvang je eerst een digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe wij de opdruk op jouw aangeleverde product plaatsen. Ga je akkoord? Dan beginnen wij met drukken!

Vriendengroep of vereniging

Wil je bijvoorbeeld voor jouw voetbalteam shirtjes met een grappige tekst laten bedrukken? Of ben je op zoek naar een aantal paraplu’s met bedrukking? Voor een merk, vereniging of bedrijf artikelen laten bedrukken? Geen probleem, wij helpen je graag met de bedrukking van diverse artikelen.

Hoe gaat loondruk in z'n werk?

Wij hebben meerdere druktechnieken in huis. Van transferdruk en zeefdruk tot aan tampondruk, lasergraveren en borduren. Wij sturen je op verzoek een prijslijst toe, waardoor je een goed beeld krijgt van de totale kosten van loondruk voor de bedrukte artikelen.

Het bedrukken van aangeleverde artikelen gaat als volgt in z’n werk:

  • Lever een foto van het te drukken product aan;
  • Vermeld het aantal stuks;
  • Stuur ook de gewenste opdruk (logo / tekst / foto) mee.

Op basis hiervan maken wij een prijs. Het kan voorkomen dat wij een exemplaar vooraf willen beoordelen (is het materiaal goed te drukken, hoe is de hechting). Heb je hier een vraag over? We zijn per mail bereikbaar op [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Druktechnieken