Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen zijn een uitstekende manier om je merk of boodschap te promoten tijdens de zomerse dagen. Bij Bedrukken.nl bieden we een scala aan mogelijkheden om zonnebrillen te bedrukken met jouw logo of ontwerp. Zonnebrillen drukken wij snel in onze eigen drukkerij in Nederland.

Artikelen 1-12 van 29

Snelle levering van bedrukte zonnebrillen

Als groothandel in bedrukte zonnebrillen hebben wij ruim 200.000 stuks voorradig en kunnen hierdoor snel schakelen. Het proces van aanvragen tot uitleveren is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De levertijd die wij hanteren voor bedrukte zonnebrillen is circa vijf werkdagen. Heb je ze echter sneller nodig? Dan is twee werkdagen ook mogelijk en onbedrukt is dezelfde dag afhalen al een mogelijkheid. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

De druktechnieken voor zonnebrillen

Zonnebrillen worden op verschillende manieren bedrukt, dat is afhankelijk van onder meer het materiaal, het gewenste resultaat en het ontwerp. Hieronder staan de druktechnieken die we gebruiken bij het bedrukken van zonnebrillen.

  • Tampondruk wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van zonnebrillen. Ideaal voor een bedrukking in één of twee kleuren op één of twee pootjes.
  • Zeefdruk is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren. Deze bedrukkingstechniek wordt voornamelijk gebruikt voor massaproductie.
  • Transferdruk wordt voor zonnebrillen gebruikt om gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen aan te brengen, door het ontwerp eerst op speciaal transferpapier te drukken. Daarna wordt de bedrukking met hitte en druk op de zonnebrillen geplaatst.
  • Digitale print. Voor complexe en kleurrijke ontwerpen kan digitale printtechnologie worden gebruikt. Met deze methode wordt het ontwerp rechtstreeks op de zonnebril gedrukt met behulp van gespecialiseerde printers.
  • Gravure. Bij het graveren wordt het ontwerp in het materiaal van de zonnebril gegraveerd met behulp van een laser. Dit zorgt voor een duurzame en stijlvolle opdruk, maar dit is mogelijk in één kleur.

Het drukproces

Zonnebrillen combineren met andere relatiegeschenken

We zien dat zonnebrillen vaak worden gecombineerd met andere artikelen die populair zijn in de zomer. Stel bijvoorbeeld een vrolijke goodiebag samen, met behalve zonnebrillen ook bedrukte waaiers en slippers. Heb je hulp nodig om een inspiratievol pakket samen te stellen, laat het dan gerust weten. Ons team van ervaren accountmanagers denkt graag met je mee om tot het meest origineel zomerpakket te komen.

Meestgestelde vragen

Is het mogelijk om een opdruk op beide pootjes te plaatsen?

Het is mogelijk om de opdruk op beide pootjes te plaatsen. Er worden eventueel extra instelkosten berekend in het geval van een andere opdruk op het tweede pootje. Is de opdruk op beide pootjes hetzelfde, dan worden er geen extra instelkosten berekend.

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van meerdere kleuren in het ontwerp?

In de meeste gevallen worden zonnebrillen gedrukt middels tampondruk. Bij deze druktechniek worden de drukkosten per kleur hoger aangezien het logo ook per kleur gedrukt wordt in de PMS-kleuren. Een full-colour bedrukking is mogelijk op aanvraag.

Zijn de zonnebrillen voorzien van een UV-bescherming?

Bijna alle zonnebrillen in ons assortiment beschikken over een UV 400-filter. Dat betekent dat een zonnebril alle lichtstralen tot een golflengte van 400 nanometer blokkeert (dat staat gelijk aan 100% bescherming tegen UV-straling). Mocht je meer informatie hierover willen, mag je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Waar moet je op letten tijdens het bestellen van zonnebrillen?

Bij het kiezen van de juiste zonnebril zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Lees hier ons advies waar je op moet letten bij het bestellen van de juiste zonnebril. Mocht je advies nodig hebben, dan staan onze verkoopmedewerkers voor je klaar.

Laden...

Laden...