Fluitjes

Een bedrukt fluitje zal niemand als geschenk weigeren. Fluitjes zijn leuke premiums en bruikbaar bij talloze gelegenheden. Zowel op feestjes als bij sportwedstrijden en demonstraties zijn fluitjes veel geziene gasten. Wat jouw boodschap ook is, met een fluitje trek je zeker de aandacht. Laat fluitjes bedrukken met logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid. Wil je meer weten over bedrukte fluitjes? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waar worden de fluitjes bedrukt?

Alle fluitjes kunnen worden bedrukt in onze eigen, moderne drukkerij. Bijkomend voordeel is dat we daardoor een snelle levering kunnen garanderen. De vormgeving van de bedrukking ligt helemaal in jouw handen. Fluitjes bedrukken we met je bedrijfsnaam, logo of iets anders wat jij ook maar op de fluitjes gedrukt wilt hebben, alles is mogelijk. Zowel de kleur van de bedrukking als de kleur van het fluitje kan je geheel aanpassen naar wens. De platte fluit leent zich uitstekend om bedrukt te worden met een opdruk.

Bedrukte fluitjes als relatiegeschenk

Fluitjes bedrukken met logo zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, maar ook zeer geschikt als weggevertje op beurzen en andere evenementen. Bedrukken.nl heeft ruim 35 jaar ervaring met drukwerk en levert fluitjes met opdruk tegen de allerscherpste prijzen. Met name voor kinderen vormen fluitjes populaire relatiegeschenken. Ook opblaasbare artikelen en fidget spinners vallen doorgaans in de smaak bij de jongere doelgroep. Op een originele manier de aandacht trekken doe je met bedrukte fluitjes! Onze aantal van onze fluitjes zijn voorzien van een nekkoord, waardoor deze eenvoudig omgehangen kunnen worden. Het fluitje met nekkoord heeft een metalen ringetje en kan eventueel aan een sleutelbos gemaakt worden. Zo creëer je een eigen ‘sleutelhanger met fluit’. Onze sleutelhangers met flesopener vormen een goed alternatief.

Fluitjes bedrukken met logo

Als je geïnteresseerd bent in het laten bedrukken van fluitjes, kies je eerst het product of bedrukking. Met bedrukking bedoelen we de soort opdruk die je op het artikel wenst. Is dat een logo, een tekst of reclame-uiting? Kies dan de kleur opdruk en denk na over de hoeveelheid die je wil bestellen. Ligt het aantal onder de minimale afname, dan is de prijs op aanvraag.

Hoe kan ik eenvoudig goedkope fluitjes bestellen?

Bestel je promotie artikelen en relatiegeschenken eenvoudig bij onze internationaal opererende groothandel; jouw producten altijd snel leverbaar. De minimale afname van fluitjes is 100 stuks. Als je ervoor kiest om kunststoffen/plastic fluitjes te bestellen, ontvang je eerst een gratis digitale drukproef. Op deze proefdruk kun je eenvoudig zien hoe de opdruk op het fluitje eruit ziet. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je nog vragen over fluitjes bedrukken? Neem dan contact met ons op: +31 315 – 200 010.

Waar worden fluitjes voor gebruikt

Bedrukte fluitjes worden voor diverse doeleinden gebruikt vanwege hun praktische en promotionele waarde. Hier zijn enkele gebruiken van bedrukte fluitjes:

  1. Sportevenementen: Fluitjes zijn essentieel voor sportcoaches, scheidsrechters en trainers om signalen te geven tijdens wedstrijden en trainingen. Bedrukte fluitjes kunnen worden gebruikt bij voetbal, basketbal, hockey, rugby en andere sportevenementen.

  2. Scholen en jeugdgroepen: Leraren en jeugdleiders gebruiken fluitjes om de aandacht te trekken of signalen te geven tijdens lessen, oefeningen en activiteiten op school of in jeugdgroepen.

  3. Noodsignalen: Fluitjes worden gebruikt als noodsignalen tijdens outdoor activiteiten zoals kamperen, wandelen of bergbeklimmen. Ze zijn handig om hulp te roepen in geval van nood.

  4. Promotionele evenementen: Bedrijven en organisaties delen bedrukte fluitjes uit als promotionele geschenken tijdens beurzen, festivals, sportevenementen en andere promotionele activiteiten om hun merk te promoten en de aandacht te trekken van potentiële klanten.

  5. Bewustwordingscampagnes: Fluitjes kunnen worden gebruikt als onderdeel van bewustwordingscampagnes voor veiligheid, gezondheid of milieuproblematiek. Bijvoorbeeld, bij sportevenementen voor het bewust maken van milieuvervuiling of bij demonstraties voor verkeersveiligheid.

Kortom, bedrukte fluitjes zijn veelzijdige en handige items die in verschillende situaties worden gebruikt en tegelijkertijd dienen als effectief promotiemateriaal voor bedrijven en organisaties.

Laden...

Laden...