Koeltassen bedrukken

Koeltassen worden de komende jaren steeds belangrijker, vooral met de stijgende temperaturen in de zomer. Bedrijven willen het comfort van hun werknemers verbeteren door ze de mogelijkheid te bieden om frisse maaltijden en koele dranken mee te nemen.

1 artikel

1 artikel

Koeltassen, voor elk wat wils

In de zomer is een passende promotieactie doeltreffend als dit op de juiste wijze is ingezet. 

De keuze van de koeltas hangt af van wie je wilt bereiken en wat hun behoeften zijn.

Voor een zomers festival zijn koelende houders voor één blikje bier of frisdrank een goede keuze, omdat festivalgangers vaak behoefte hebben aan een verfrissend drankje. Voor directieniveau of zakelijke relaties zijn eco-vriendelijke koeltassen met verschillende vakken en hoogwaardige materialen een geschikte optie, omdat deze duurzaamheid en kwaliteit uitstralen.

Voor het middensegment zijn standaard promotiekoeltassen voor zes blikjes een goede keuze, omdat ze praktisch zijn voor dagelijks gebruik en toch voldoende ruimte bieden voor drankjes en etenswaren. Een opvouwbare polyester koeltas is ook handig, omdat deze compact is en toch voldoende ruimte biedt voor meerdere blikjes en snacks.

Door de juiste koeltas te kiezen die aansluit bij je doelgroep en hun behoeften, kun je een effectieve promotieactie opzetten die gewaardeerd wordt door de ontvangers.

Op zoek naar bijpassende zomerse relatiegeschenken? Laat zonnebrillen bedrukken of zorg dat je logo straalt op bedrukte waaiers.

Onze service rondom koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken met logo van jouw bedrijf of organisatie doen wij in onze eigen, moderne drukkerij. Bovendien hebben we tal van tassen direct op voorraad, waardoor de koeltassen snel geleverd zijn. Voor persoonlijk advies staan we je graag te woord via 0315 – 200010, per mail zijn we bereikbaar op [email protected]. Mocht je hulp nodig hebben of direct een offerte aanvraag willen doen, dat kan natuurlijk.

Gratis drukproef

Heb je een koeltas op het oog, maar twijfel je of jouw opdruk er wel mooi opgedrukt kan worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis digitale drukproef aan te vragen. Een drukproef is een schets van de desbetreffende koeltas met daarop jouw logo geplaatst op ware grootte. Via dit gratis digitale drukvoorstel kun je beoordelen of de koeltas naar wens gedrukt kan worden. Ook aanpassingen voeren wij uiteraard gratis door, net zo lang tot de koeltassen volledig naar wens zijn en met opdruk besteld kunnen worden. Koeltassen laten bedrukken met opdruk gebeurt dus pas nadat je het drukvoorstel hebt goedgekeurd.

Wanneer zet je koeltassen met logo in?

Koeltassen met logo zijn veelzijdige promotieartikelen die op verschillende momenten en gelegenheden kunnen worden ingezet. Hier zijn een paar situaties waarin je koeltassen met logo kunt gebruiken:

  1. Zomerevenementen: Op warme zomerdagen zijn koeltassen ideaal om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens buitenactiviteiten zoals picknicks, barbecues, stranddagen of parkuitjes.

  2. Evenementen en beurzen: Op beurzen, conferenties of andere zakelijke evenementen zijn bedrukte koeltassen een slimme keuze. Ze zijn praktisch en kunnen worden gebruikt om promotiemateriaal of geschenken koel te houden, wat de aandacht van potentiële klanten kan trekken.

  3. Promotieacties: Als je de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten, zijn promotiekoeltassen een uitstekende keuze. Ze kunnen worden uitgedeeld als geschenken bij aankopen, als onderdeel van een zomerse promotiecampagne of als give-away op evenementen.

  4. Relatiegeschenken: Luxe koeltassen met logo kunnen worden gebruikt als waardevol relatiegeschenk, vooral rond de feestdagen zoals Kerstmis. Ze laten zien dat je om je relaties geeft en bieden tegelijkertijd een praktisch en stijlvol cadeau.

Door koeltassen met logo in te zetten op de juiste momenten en gelegenheden, kun je de zichtbaarheid van je merk vergroten en tegelijkertijd je klanten en relaties voorzien van een handig en gewaardeerd geschenk.

Koeltassen bedrukken in kleine oplage

Ondanks het feit dat we een groothandel zijn en werken met een minimale afname, is het mogelijk om koeltassen in kleine oplage te bestellen. Zo hebben we verschillende tassen die vanaf 5 stuks leverbaar zijn. Ook voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, hebben we geschikte tassen. Kies dan bijvoorbeeld voor een bruine papieren koeltas, die uiteraard prima geïsoleerd is zodat de drankjes en de etenswaren lekker koud blijven.

Laden...

Laden...