Koeltassen

Bedrukken.nl, de naam verklapt het al een beetje, is specialist op het gebied van het drukken van relatiegeschenken - waaronder ook koeltassen. Koeltassen zijn er in verschillende soorten en maten, denk aan een pocket koeltas of een camping koelerset. Vooral het materiaal waaruit de koeltas gefabriceerd is, is van belang voor het drukproces. Polyester koeltassen bedrukken wij door middel van transferdruk en de promotiekoeltassen kunnen wij weer rechtstreeks drukken in zeefdruk. Bij alle producten is duidelijk weergegeven welke druktechniek er mogelijk is en ook denken wij graag met je mee. Voor meer informatie over het laten bedrukken van een koeltas met logo neem contact op met ons verkoopteam op 0315-200010.

Oplopende volgorde

63 resultaten

 1. Koeltas polyester 600D
  Vanaf € 5,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,12 Bij 500 stuks
 2. Non-woven koeltas voor zes blikjes
  Vanaf € 1,31 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,04 Bij 2500 stuks
 3. Opvouwbare koeltas
  Vanaf € 4,31 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,06 Bij 500 stuks
 4. Koeltas voor 6 blikjes
  Vanaf € 2,42 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,63 Bij 1000 stuks
 5. Koeltas voor 6 blikjes Promocool
  Vanaf € 1,85 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,13 Bij 1000 stuks
 6. Rugzak met koelfunctie
  Vanaf € 1,29 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,03 Bij 2500 stuks
 7. Koeltas met schouderband
  Vanaf € 14,72 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,24 Bij 250 stuks
 8. Koeltas
  Vanaf € 3,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,11 Bij 500 stuks
 9. Koeltas met voorvak
  Vanaf € 11,60 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,83 Bij 250 stuks
 10. Gelamineerd papieren (80 gr/m²) koeltas shopper
  Vanaf € 4,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,65 Bij 500 stuks
 11. Grote polyester koeltas
  Vanaf € 11,88 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,58 Bij 250 stuks
 12. Fleshouder
  Vanaf € 2,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,73 Bij 1000 stuks

63 resultaten

Koeltassen, voor elk wat wils

In de zomer is een passende promotieactie doeltreffend mits op juiste wijze ingezet. Daarbij dien je goed in je achterhoofd te houden wie je doelgroep is alvorens er wordt overgaan tot het bestellen van bedrukte koeltassen. Wil je bijvoorbeeld een leuke promotieactie houden op een zomers festival, dan zijn de koelende houders waar één blikje bier of één blikje fris in past een goede keuze. Wil je een koeltas op directieniveau, dan hebben wij eco vriendelijke varianten met diverse vakken en geproduceerd uit de beste materialen waardoor je etenswaren nog beter gekoeld blijven. Ook het middensegment, de standaard promotiekoeltas voor zes blikjes kun je uiteraard bestellen en is eveneens in een kleine oplage mogelijk. Een polyester opvouwbare koeltas is geschikt om meerdere blikjes en de nodige etenswaren in te bewaren. Op zoek naar bijpassende zomerse relatiegeschenken? Laat zonnebrillen bedrukken of zorg dat je logo straalt op bedrukte waaiers.

Gratis drukproef aanvragen

Heb je een koeltas op het oog, maar twijfel je of jouw opdruk er wel mooi opgedrukt kan worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis digitale drukproef aan te vragen. Een drukproef is een schets van de desbetreffende koeltas met daarop jouw logo geplaatst op ware grootte. Via dit gratis digitale drukvoorstel kun je beoordelen of de koeltas naar wens gedrukt kan worden. Ook aanpassingen voeren wij uiteraard gratis door, net zo lang tot de koeltassen volledig naar wens zijn en met opdruk besteld kunnen worden. Koeltassen laten bedrukken met opdruk gebeurt dus pas nadat je het drukvoorstel hebt goedgekeurd.

Wanneer zet je koeltassen met logo in?

Een koeltas op een warme dag inzetten is natuurlijk het meest ideaal, maar koeltassen met logo doen het ook goed op een evenement zoals een beurs. Houd jouw drankjes lekker koud met een bedrukte koeltas, die naar wens te bedrukken is met tekst of logo. Niets is fijner dan koude drankje of etenswaren die de juiste temperatuur hebben. Bij bedrukken.nl kun je de keuze maken uit verschillende opties. Belangrijk is het doel dat je voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld de naamsbekendheid vergroten? Dan zijn onze promotie koeltasjes een prima optie.

Zoek je een luxe koeltas? Ook dat is geen enkel probleem. We hebben verschillende soorten in ons assortiment die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Een luxe koeltas is ook een artikel dat je kunt inzetten als relatiegeschenk voor Kerst. Kerstpakketten vormen originele relatiegeschenken, die ook nog eens goed te bedrukken zijn met logo. Waarmee veras jij jouw relaties?

De service rondom koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken met logo van jouw bedrijf of organisatie doen wij in onze eigen, moderne drukkerij. Bovendien hebben we tal van tassen direct op voorraad, waardoor de koeltassen snel geleverd zijn. Voor persoonlijk advies staan we je graag te woord via 0315 – 200010, per mail zijn we bereikbaar op [email protected] Mocht je hulp nodig hebben of direct een offerte aanvraag willen doen, dat kan natuurlijk.

Kan ik koeltassen bedrukken in kleine oplage?

Ondanks het feit dat we een groothandel zijn en werken met een minimale afname, is het mogelijk om koeltassen in kleine oplage te bestellen. Zo hebben we verschillende tassen die vanaf vijf stuks leverbaar zijn. Ook voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, hebben we geschikte tassen. Kies dan bijvoorbeeld voor een bruine papieren koeltas, die uiteraard prima geïsoleerd is zodat de drankjes en de etenswaren lekker koud blijven. Bekijk hiervoor ons assortiment papieren tassen bedrukken. Wil je toch geen koeltas bedrukken, kijk dan eens bij onze andere tassen en rugzakken. Tassen bedrukken doe je voor de laagste prijs bij Bedrukken.nl.