Koffiemokken met logo

Bestel hier bedrukte mokken met je logo, naam of tekst. Op de werkvloer begint de dag vaak met een kopje koffie of thee, geserveerd uit mokken met een (bedrijfs)logo. Of het nu is om wakker te worden of omdat je ervan geniet; koffie drinken hoort voor veel mensen bij het begin van de dag. 

2 artikelen

 • Porseleinen koffiebeker Emanuel wit
  ...
  Bij 480 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Full colour mok 200 ml
  ...
  Bij 566 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk

2 artikelen

Waar kan ik koffiemokken laten bedrukken?

Je kunt koffiemokken op verschillende plekken bedrukken, zoals aan de binnen- en buitenzijde, maar ook de onderkant van koffiemokken laten bedrukken is mogelijk. Er zijn dus veel mogelijkheden wat betreft het bedrukken van mokken. Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende opties:

 • Binnenkant mok bedrukken
 • Buitenkant mok bedrukken
 • Onderkant mok bedrukken
 • Bodem mok bedrukken

Daarnaast kunnen we mokken aan één zijde voorzien van een opdruk, maar kies je liever voor een opvallende mok dan kunnen we ook geheel rondom bedrukken. Het is daarnaast ook mogelijk om een koffiemok op meerdere posities te voorzien van een bedrukking. Wil je dat jouw bedrukte mokken écht de aandacht trekken? Kies dan voor een opdruk op verschillende posities.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5/10! Dit is wat Martijn uit Den Dungen vond van Bedrukken.nl:

 

Hoe worden koffiemokken bedrukt?

De bedrukking van koffiemokken gebeurt in onze eigen drukkerij met behulp van keramisch transfer, sublimatie en tampondruk. Als je op zoek bent naar een voordelige optie voor een klein logo, dan is tampondruk een goede keuze. Het is relatief goedkoop en geschikt voor weggevertjes. Let op dat tampondruk niet mogelijk is als je een bedrukking rondom wilt of als je de binnenzijde of bodem van de mok wilt laten bedrukken. Ook heeft tampondruk beperkingen wat betreft de grootte van het drukformaat en de duurzaamheid bij regelmatig gebruik in de vaatwasser.

Voor professioneel bedrijfsservies is keramisch transfer aan te raden, omdat de opdruk vaatwasmachinebestendig is. Wil je een full colour logo met kleurverloop op de mokken, dan kunnen we dit realiseren met sublimatie. Hiervoor gebruiken we exclusief sublimatiemokken. Let op dat deze mokken niet geschikt zijn voor keramisch transfer of tampondruk.

Hoe kan ik bedrukte koffiemokken bestellen?

Je kunt de mokken direct op onze website bestellen, maar ook door een e-mail te sturen of te bellen met onze klantenservice. Op onze website kan je direct een bestelling plaatsen, maar ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij vragen je vervolgens om de gewenste opdruk – een naam, logo of tekst - bij ons aan te leveren. De mokken bedrukken we in onze eigen drukkerij in Nederland. We vinden een snelle levering belangrijk. Echter is het afhankelijk van de soort mok en de bedrukking hoe snel wij bedrukte koffiemokken kunnen leveren.

Ontvangen van drukvoorstel

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen zullen we je vragen om een (bedrijfs)logo of tekst aan te leveren. Wij vragen je om een vector bestand aan te leveren. Dit bestand is opgeslagen als .ai of .eps. Onze collega’s van de grafische afdeling zullen vervolgens een gratis digitaal drukvoorstel opmaken. Deze sturen we je toe en vragen je om het drukvoorstel nauwkeurig te controleren. Na akkoord zullen onze ervaren drukkers de mokken bedrukken.

Supersnelle levering

Wij beschikken over een eigen voorraad mokken en kunnen hierdoor snel leveren. Nadat de mokken bedrukt zijn moeten ze nog in de oven. In de oven brandt de inkt in de mok. Dit resulteert in een krasvaste bedrukking. Op deze pagina kan je bij elk product zien hoe snel wij mokken kunnen leveren. Snel mokken bedrukken? Dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres.

Laden...

Laden...