Kopjes met logo

Bedrukte kopjes met logo zijn een essentieel onderdeel van de huisstijl voor professionele bedrijven. Bij ons worden deze kopjes met uiterste zorg gedrukt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige technieken zoals keramische transfer of tampondruk. Vervolgens worden de kopjes gebakken op temperaturen van ruim 800 graden Celsius, wat resulteert in een vaatwasmachinebestendig product.

1 artikel

1 artikel

Drukmethodes

Kopjes van aardewerk of porselein worden meestal bedrukt met behulp van keramische transfers of zeefdruktechnieken. Hier is een beknopte uitleg van beide methoden:

  1. Keramische transfers: Bij deze methode wordt een ontwerp op speciaal papier afgedrukt met keramische inkten. Vervolgens wordt het ontwerp overgebracht op het kopje door het papier met het ontwerp op het kopje te plaatsen en het geheel te verhitten in een oven. De hitte zorgt ervoor dat de inkt smelt en zich aan het oppervlak van het kopje hecht, waardoor een duurzame bedrukking ontstaat.

  2. Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt een zeef gebruikt om inkt door een sjabloon op het kopje aan te brengen. Het sjabloon wordt gemaakt door delen van de zeef af te dekken, zodat alleen de gewenste delen van het ontwerp op het kopje worden afgedrukt. Nadat de inkt is aangebracht, wordt het kopje verhit in een oven om de bedrukking te fixeren en duurzaam te maken.

Beide methoden kunnen worden gebruikt om hoogwaardige en duurzame bedrukkingen te creëren op kopjes van aardewerk of porselein.

Laden...

Laden...