Filter
Categorie Manicuresets Filters
Prijs:
€1 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Manicuresets bedrukken

Sorteren op:

Manicuresets bedrukken met logo

Iedereen heeft een manicureset nodig, dus een buitenkansje voor slimme marketeers. Zet bedrukte manicuresets in om naamsbekendheid te genereren en de gunfactor jouw kant op te trekken. Alle manicuresets bedrukken wij in eigen huis met de daarvoor geschikte druktechniek. Tampondruk biedt in de meeste gevallen uitkomst, aangezien de drukformaten relatief klein zijn. Een metalen manicureset lasergraveren is uiteraard ook mogelijk.

Wil je je relaties eens echt verwennen? Verblijd ze dan met een geschenk in de categorie ‘relax & welness’. De huidige samenleving wordt steeds gejaagder en er wordt steeds meer van ons verwacht. We moeten carrière maken, kinderen opvoeden, veel dingen met het gezin ondernemen en daarnaast ook nog een druk sociaal leven hebben, zowel digitaal als in real life. We komen tijd tekort.

Tegenwoordig hoor je steeds meer over ‘zen’ zijn en hoe belangrijk het is om tijd aan jezelf te besteden. Een gezonde balans tussen lichaam en geest lijkt essentieel om overeind te blijven in de huidige samenleving, waarin de verwachtingen hoog gespannen zijn. Wij van bedrukken.nl begrijpen wat men nodig heeft om lekker te ontspannen. Onze groothandel biedt een breed scala aan relatiegeschenken die met ‘relax & welness’ te maken hebben, zoals badsets en geurtjes. Maar manicuresets bedrukken we ook.

Laat je artikelen naar keuze bedrukken met je bedrijfsnaam of logo en je hebt een origineel relatiegeschenk. Met onze leuke verwengeschenken zorg je ervoor dat je relaties kunnen ontspannen, tot ze helemaal ‘zen’ zijn. Bovendien kun je met manicuresets bedrukken met logo op een eenvoudige en goedkope manier de naamsbekendheid vergroten.

Al onze manicuresets bedrukken we in onze eigen drukkerij, hetgeen ons in staat stelt de kwaliteit te waarborgen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige assortiment? Al onze artikelen (inclusief beschrijving) zijn te vinden op bedrukken.nl. Voor vragen over manicuresets bedrukken, een vrijblijvende offerte of direct bestellen kun je contact opnemen met de klantenservice via 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact