Filter
Categorie Metalen pennensets Filters
Prijs:
€1 €20

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Metalen pennensets bedrukken

Sorteren op:

Metalen pennensets met logo

Metalen pennensets bedrukken met logo wanneer je net even iets extra's wil geven aan je zakenrelaties. Deze pennensets zijn de duurste in hun klasse, en dat zie je dan ook terug in de kwaliteit. De sets zijn chique, stijlvol en vormgegeven door topdesigners. De metalen pennensets bedrukken wij geheel naar smaak of kunnen gegraveerd worden. Dit gebeurt in onze eigen moderne drukkerij. Bedrukte metalen pennensets doen het altijd goed bij klanten en zakenrelaties. Het is immers een cadeau van waarde. Een geschenk waar waardering vanaf komt. De meeste van onze metalen pennensets zijn voorzien van twee pennen, omhuld met een prachtige verpakking. Bijvoorbeeld:

Zowel de pennen als het doosje zijn te voorzien van logo of tekst. Zo creëer je een metalen pennenset geheel naar jouw eigen smaak. Een relatiegeschenk waar je trots op kunt zijn.

Metalen pennensets bedrukken of graveren

Metalen pennensets bedrukken met logo of tekst. Wij graveren metalen pennensets goedkoop en snel in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd. Metalen pennensets bedrukken wij van topkwaliteit, dit omdat wij constante kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren tijdens het drukproces. Heb je een keuze kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact