Geen producten gevonden voor deze selectie.

Opvouwbare paraplu's met logo als relatiegeschenk

Bedrukte opvouwbare paraplu's zijn niet alleen praktische en functionele geschenken, maar ook uitstekende promotieartikelen die de naamsbekendheid van je bedrijf kunnen vergroten. Of het nu gaat om het bedanken van loyale klanten, het belonen van medewerkers of het promoten van je merk op evenementen, opvouwbare paraplu's met logo bieden een geweldige manier om je boodschap onder de aandacht te brengen.

Door je logo, bedrijfsnaam of een speciale boodschap op de opvouwbare paraplu's te laten bedrukken, zorg je ervoor dat jouw merk gezien wordt, zelfs tijdens regenachtige dagen. Bovendien zijn opvouwbare paraplu's handig en veelzijdig, waardoor ze een gewaardeerd geschenk zijn dat keer op keer gebruikt zal worden. Met hun compacte formaat kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen in tassen, rugzakken of auto's, waardoor ze altijd klaar zijn voor gebruik wanneer dat nodig is.

Als je snel bedrukte opvouwbare paraplu's nodig hebt voor een specifieke gelegenheid of evenement, staan we graag voor je klaar met onze snelle en betrouwbare service. We kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste ontwerp en zorgen ervoor dat je opvouwbare paraplu's op tijd en volgens je wensen worden geleverd. Met bedrukte opvouwbare paraplu's maak je niet alleen een goede indruk, maar blijf je ook top-of-mind bij je doelgroep, zelfs op regenachtige dagen.

Opvouwbare paraplu versus normale paraplu

Het gebruik van een opvouwbare paraplu biedt verschillende voordelen ten opzichte van een normale paraplu, waaronder:

 1. Compact en draagbaar: Opvouwbare paraplu's zijn ontworpen om gemakkelijk op te vouwen tot een compact formaat, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een tas, rugzak of zelfs een zak. Dit maakt ze ideaal voor mensen die onderweg zijn en geen grote paraplu willen meeslepen.

 2. Lichtgewicht: Opvouwbare paraplu's zijn over het algemeen lichter in gewicht dan normale paraplu's, wat ze comfortabeler maakt om mee te dragen, vooral voor langere periodes of bij reizen.

 3. Gemakkelijk te openen en sluiten: Opvouwbare paraplu's hebben vaak een eenvoudig mechanisme waarmee ze snel kunnen worden geopend en gesloten. Dit maakt het handig om de paraplu te gebruiken wanneer dat nodig is en snel op te bergen wanneer het stopt met regenen.

 4. Veelzijdigheid: Opvouwbare paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en persoonlijke voorkeuren. Van klassieke effen kleuren tot trendy prints, er is voor elk wat wils.

 5. Bescherming tegen de elementen: Ondanks hun compacte formaat bieden opvouwbare paraplu's nog steeds effectieve bescherming tegen regen, sneeuw en zonlicht, waardoor ze een praktische en functionele accessoire zijn voor dagelijks gebruik.

Kortom, opvouwbare paraplu's zijn een handige en veelzijdige optie voor mensen die op zoek zijn naar bescherming tegen de elementen zonder te hoeven sjouwen met een grote en zware paraplu.

Hoe worden onze opvouwbare paraplu's geproduceerd

Opvouwbare paraplu's worden geproduceerd door een reeks processen die zorgvuldig zijn ontworpen om een functionele en duurzame paraplu te creëren. Hieronder volgt een algemene beschrijving van het productieproces van opvouwbare paraplu's:

 1. Ontwerp en planning: Het productieproces begint met het ontwerpen van de paraplu, waarbij rekening wordt gehouden met de grootte, vorm, materialen en functionaliteit. Het ontwerpteam creëert technische tekeningen en specificaties voor de paraplu.

 2. Materialen selectie: De juiste materialen worden geselecteerd voor de verschillende onderdelen van de paraplu, waaronder de stof voor het scherm, het frame van de paraplu, de handgreep en andere accessoires.

 3. Frame fabricage: Het frame van de paraplu wordt geproduceerd met behulp van metalen of kunststof staven die zijn gebogen en gemonteerd volgens het ontwerp. Dit omvat het creëren van de ribben die de vorm van de paraplu ondersteunen en het mechanisme waarmee de paraplu kan worden geopend en gesloten.

 4. Stofsamenstelling: De stof voor het scherm van de paraplu wordt gesneden volgens de specificaties en genaaid aan het frame van de paraplu. Eventuele extra functies, zoals waterdichting of UV-bescherming, worden toegepast tijdens dit proces.

 5. Assemblage: De verschillende onderdelen van de paraplu worden samengevoegd, inclusief het frame, de stof en de handgreep. Eventuele aanpassingen worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de paraplu correct functioneert.

 6. Kwaliteitscontrole: De voltooide opvouwbare paraplu's worden onderworpen aan kwaliteitscontroletests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek.

 7. Verpakking en distributie: Nadat de paraplu's zijn goedgekeurd, worden ze verpakt volgens specificaties en gereedgemaakt voor distributie naar winkels of rechtstreeks naar klanten.

Laden...

Laden...