Filter
Categorie Placemats Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Placemats bedrukken

Een placemat beschermt je eettafel tegen vlekken en knoeien. Een placemat is een functioneel product. Naast dat hij je eettafel beschermt, worden ze ook ter decoratie gebruikt. Placemats zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Ze worden zowel thuis als in de horeca gebruikt. Ze hebben een opvallende plek op de tafel, waardoor ze bij relaties en gasten direct in het oog springen. Na het diner zijn ze eenvoudig schoon te maken en kunnen ze weer eenvoudig in de kast gelegd worden. Placemats kunnen we laten drukken in de gewenste oplage. Wij ontwerpen placemats naar wens. Heb je vragen over placemats bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor andere keuken gerelateerde producten ben je bij ons aan het juiste adres.

Sorteren op:

Hoe worden placemats bedrukt met logo?

Onze placemats worden bedrukt middels een transferdruk. Op deze manier kunnen wij placemats met een mooi eindresultaat leveren en in jouw huisstijl drukwerk garanderen. Een diner extra aankleden en tegelijkertijd reclame maken namens je bedrijf/instelling? Leg bedrukte placemats voorzien van logo neer en maak van je etentje een onvergetelijke gebeurtenis. Er worden regelmatig placemats als horeca drukwerk ingezet. Placemats bedrukken we in onze eigen hypermoderne drukkerij. Via onze website kan je een offerte op maat aanvragen of bestel placemats direct online.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een opvallende reclamedrager. Denk bijvoorbeeld aan een placemat met fot, een foto op canvas, blueback posters, reclame pennen, ronde stickers, een foto op karton of papieren placemats. Ter promotie en ondersteuning van de marketingacties zijn bedrukte placemats goed geschikt. In plaats van posters drukken of flyers drukken kun je ook kiezen voor placemats in kleine oplages. Door placemats met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope placemats voldoende op voorraad. Alle placemats bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Eigen placemats ontwerpen

Placemats A3 naar wens personaliseren kan met onze placemat Jakarta. De placemat is vervaardigd uit bamboe; qua formaat is het te vergelijken met een a3 liggend. De minimale afname is 50 stuks. Het bestellen van een kleine oplage is ook mogelijk. Hiervoor kan je een offerte aanvragen via onze website. Wanneer je placemats laat drukken bij ons, kunnen we een snelle levering garanderen. Placemats in A3 formaat laten bedrukken met logo en fotos of wil je de placemats dubbelzijdig full colour laten bedrukken? Voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden adviseren we je om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs.

Kan ik placemats inzetten als promotieartikel?

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte placemats als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de placemats met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de placemats worden gebruikt. Placemats zijn hierdoor een ideaal promotieartikel. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken placemats nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de placemats bedrukken met jouw logo of reclametekst. Upload eigen ontwerp en stuur ons je logo toe. Zorg ervoor dat je de drukproef vervolgens goed controleert. Na jouw akkoord, zullen we de goedkope placemats bedrukken.

Contact

Heb je vragen over placemats drukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Onze algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook onze andere relatiegeschenken zoals luxe pennen, bureau onderleggers, katoenen tassen, USB sticks en stickers op rol bedrukken we naar wens en worden uiteraard snel geleverd.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact