Bedrukte reistassen met logo

Het hebben van een reistas gereed voor reizen biedt niet alleen praktisch gemak, maar ook een uitstekende kans om reclame te maken. Een bedrukte reistas valt namelijk op en zorgt ervoor dat je merk overal ter wereld gezien wordt. Door het buigzame en lichte karakter van reistassen, gemaakt van stof, zijn ze handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen op reis, bijvoorbeeld in het vliegtuig.

1 artikel

1 artikel

Veelgebruikte druktechnieken

Bij Bedrukken.nl laat je reistassen bedrukken met logo middels hoge kwaliteit zeefdruktransfer. Die transferdruk wordt met de hoogst mogelijke zorg aangebracht, waardoor je jarenlang vooruit kunt met de bedrukte koffer of reistas. Tijdens een weekendje weg of lange reistrip komen deze duurzame relatiegeschenken ideaal van pas. Op zoek naar een echt stijlvolle uitstraling? Kies dan voor een borduring op de reistas.

Gratis digitale drukproef

Voordat we een koffer, reistas of trolley bedrukken met logo, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de reistassen of koffers met logo. Op deze manier krijg je vooraf te zien hoe de bedrukking op de reistassen, trolleys en koffers eruit komt te zien. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Na akkoord zullen we de luxe relatiegeschenken bedrukken. Reistassen vallen in de categorie tassen bedrukken. Een opvouwbare trolley, ABS trolley, trolley koffer en een city trolley zijn praktisch voor het transporteren van bagage. We kunnen een trolley bedrukken geheel naar jouw wens. Trolleys met logo zijn ook in kleine oplage beschikbaar.

100% energieneutraal gedrukt

Een drukkerij op Nederlandse bodem zorgt er op de eerste plaats voor dat je er van uit mag gaan dat wij drukken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook volgen wij richtlijnen waardoor ons milieu zo veel mogelijk ontzien wordt. Een belangrijk onderdeel hiervan is het feit dat wij met ruim 500 zonnepanelen 100% energieneutraal kunnen drukken. Uiteraard geldt dit ook voor onze bedrukte reistassen.

Laden...

Laden...