Spaarpotten bedrukken

Het is geweldig om te zien hoe spaarpotten nog steeds een waardevol en origineel relatiegeschenk zijn, vooral voor bedrijven in de financiële sector die de boodschap van besparen en verdienen willen benadrukken. Bij Bedrukken.nl begrijpen we het belang van deze symbolische geschenken en daarom bieden we een uitgebreid assortiment spaarvarkentjes en spaarpotten die snel en betaalbaar kunnen worden geleverd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe worden spaarpotten bedrukt

Het bedrukken van spaarpotten kan worden gedaan met verschillende druktechnieken, afhankelijk van het materiaal van de spaarpot en het gewenste ontwerp. Enkele veelvoorkomende methoden zijn:

  • Tampondruk: Tampondruk is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van spaarpotten. Bij deze techniek wordt inkt overgebracht van een gegraveerde plaat naar de spaarpot met behulp van een siliconen tampon. Dit maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen en kleuren nauwkeurig over te brengen op verschillende oppervlakken.

  • Zeefdruk: Zeefdruk wordt gebruikt voor spaarpotten van materialen zoals plastic, glas en metaal. Bij deze methode wordt inkt door een zeefraam gedrukt en op het oppervlak van de spaarpot aangebracht. Zeefdruk biedt goede dekking en duurzaamheid van de bedrukking.

  • Digitale print: Digitale printtechnologie maakt gebruik van inkjet- of laserprinters om het ontwerp rechtstreeks op de spaarpot aan te brengen. Deze methode is geschikt voor spaarpotten met gladde oppervlakken en biedt de mogelijkheid om complexe ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen af te drukken.

  • Stickers: Een andere optie is het aanbrengen van bedrukte stickers op de spaarpot. Dit kan handig zijn voor spaarpotten met oneffen oppervlakken of voor het toevoegen van variabele informatie, zoals individuele namen of nummers.

Welke service kan ik verwachten

Van de bestelling tot aan de levering; wij zijn er om antwoord te geven op al je vragen. Voordat jouw bestelling in werking wordt gezet, ontvang je eerst een gratis digitale proefdruk. Dit is een soort schets met daarop een voorbeeld van de bedrukking op de spaarpot. Na goedkeuring van het drukvoorstel mag je van ons verwachten dat wij de spaarpotten conform drukvoorstel gaan drukken. Op het moment van transport ontvang je ook een track and trace van ons waarmee je de zending goed kunt volgen. Ook onze collega's zijn ten allen tijde beschikbaar voor eventuele vragen.

Laden...

Laden...