Zadelhoesjes bedrukken

Nederland is een fietsland. Wij pakken de fiets en maken graag een klein rondje of genieten van een lange fietsroute in de zomer. Ook pakken we de fiets als we naar school, werk of vrienden gaan. Zadelhoesjes zijn dus zeker effectieve promotieartikelen en leuke weggevertjes. Ze beschermen je zadel tegen vlekken, regen en stof. Zadelhoesjes bedrukken met (bedrijfs)naam, logo of tekst is een uitstekende keuze. Ze vallen op en dit draagt op een positieve manier bij aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Bedrukte zadelhoesjes zijn de ideale vorm van reclame. Wij bedrukken zadelhoesjes in onze eigen drukkerij, hebben ze veelal op voorraad en kunnen hierdoor snel leveren. Wil je meer informatie over zadelhoesjes bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe worden zadelhoesjes bedrukt?

Zadelhoesjes kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, maar de meest voor de hand liggende drukmethode is zeefdruk. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, zullen onze collega’s van de grafische afdeling een gratis digitaal drukvoorbeeld opmaken. Op dit drukvoorbeeld kan je zien hoe het zadelhoesje met opdruk eruit komt te zien. Wij vragen je om het voorstel goed te bekijken en wachten vervolgens op jouw akkoord. Na akkoord zullen we de zadelhoesjes bedrukken in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring, waardoor wij je kunnen verzekeren van kwalitatief goede zadelhoesjes met een professionele opdruk. Zadelhoesjes goedkoop laten bedrukken? Kies voor onze polyester fietszadelhoes en laat hem bedrukken met je logo. De hoes is verkrijgbaar in verschillende keuren waardoor er altijd wel een past binnen jouw huisstijl.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit deze opties:

  • Zadelhoesjes bedrukken met bedrijfslogo
  • Zadelhoesjes bedrukken met tekst
  • Zadelhoesjes met full colour bedrukking

Waarom zadelhoesjes laten bedrukken?

Fietsen is ontzettend populair in Nederland en jij kan als bedrijf hierop inspelen door zadelhoesjes te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo en zo je naamsbekendheid te vergroten. Op het station of op school staan vaak ontelbare fietsen en is het soms moeilijk om jouw fiets terug te vinden. Wij bieden zadelhoesjes aan in verschillende kleuren waardoor fietsen opvallen en dus makkelijk terug te vinden zijn. Ideaal als je jouw relatie wilt helpen in dit soort situaties. Door middel van bedrukte zadelhoesjes maak je direct promotie voor je bedrijf of organisatie. De hoesjes met opdruk worden gezien waardoor jouw bedrijf constant in beeld is.

Service

Wij vinden een snelle levering erg belangrijk. Toch is het afhankelijk van de soort zadelhoesjes die je bestelt, hoe snel je jouw bedrukte zadelhoesjes in huis hebt. De meeste van onze zadelhoesjes met opdruk heb je na 5 dagen al in huis. Wil je een goede indruk achterlaten bij je relaties of medewerkers? Kies dan voor bedrukte zadelhoesjes. Ook als je regelmatig op beurzen of open dagen staat zijn zadelhoesjes met bedrukking geschikte promotieartikelen. Bedrukte zadelhoesjes als relatiegeschenk of promotieartikel inzetten? Doen! Heb je vragen of wil je meer informatie over onze service? Laat het ons weten. Wij helpen je de juiste artikelen te vinden.