Auto- en fietsartikelen

Het bedrukken van auto- en fietsartikelen is een slimme manier om ook onderweg reclame te maken voor jouw naam of bedrijf. Vooral in Nederland is de fiets een zeer populair vervoersmiddel, maar we leggen ook veel kilometers af met de auto. Daarom is het een goed idee om relatiegeschenken voor in de auto of op de fiets te laten voorzien van je logo en ze uit te delen aan jouw relaties, collega's of vrienden. Zo blijf je ook onderweg in de gedachten van mensen en vergroot je de zichtbaarheid van je merk.

Artikelen 1-12 van 42

Top 5 auto relatiegeschenken

ier zijn enkele leuke relatiegeschenken voor in de auto:

  1. Ijskrabbers: Met bedrukte ijskrabbers kunnen je relaties gemakkelijk hun autoruiten ijsvrij maken tijdens koude winterochtenden. Het is een praktisch geschenk dat vaak van pas komt.

  2. Telefoonhouders: Bedrukte telefoonhouders zijn handig voor het veilig bevestigen van een smartphone tijdens het autorijden, waardoor je relaties handsfree kunnen bellen of navigeren.

  3. Zonneschermen: Zonneschermen met opdruk bieden bescherming tegen fel zonlicht en helpen de temperatuur in de auto te reguleren tijdens warme zomerdagen. Ze zijn ook een effectieve manier om je merknaam te laten zien wanneer de auto geparkeerd staat.

  4. Parkeerschijven: Bedrukte parkeerschijven zijn nuttige geschenken die vaak worden gebruikt en een constante herinnering vormen aan je bedrijf wanneer ze in het dashboard van de auto liggen.

  5. Auto organizers: Opvouwbare auto organizers bieden een handige manier om spullen georganiseerd te houden in de auto, zoals boodschappen, gereedschap, of andere persoonlijke bezittingen.

Deze relatiegeschenken zijn praktisch, nuttig en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht komt tijdens autoritten.

Fietsartikelen met logo

Fietsartikelen met logo zijn geliefde relatiegeschenken die het hele jaar door gewaardeerd worden. Naast populaire items zoals telefoonhouders en zonneschermen, zijn ijskrabbers ook erg in trek. Deze handige gadgets bieden voldoende ruimte voor een bedrijfslogo, naam of opvallende reclametekst, en worden vooral tijdens de koude maanden veel gebruikt.

Maar ook fietsartikelen zijn altijd praktisch en worden regelmatig gebruikt. In ons assortiment vind je een diversiteit aan fietsartikelen, zoals fietstassen, fietslampjes en zadelhoesjes. Een bedrukte zadelhoes is bijvoorbeeld een handig geschenk dat je kunt uitdelen aan studenten of kunt weggeven na het organiseren van een evenement. Onze polyester fietszadelhoezen kunnen worden bedrukt met je eigen logo en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Door fietsartikelen met je logo te bedrukken, bied je niet alleen praktische en bruikbare geschenken aan, maar vergroot je ook de zichtbaarheid van je merk tijdens fietsritten.

 

Laden...