Actie Oekraïne

De huidige situatie in Oekraïne gaat ons aan het hart. Inmiddels zijn meer dan 2 miljoen Oekraïners gevlucht naar buurlanden, omdat ze in eigen land niet meer veilig zijn. Wij leven mee met de inwoners van Oekraïne en willen ons steentje bijdragen om de mensen in nood te helpen. Om onze steun te betuigen aan de inwoners die getroffen zijn door de oorlog van Rusland met Oekraïne hebben wij een speciale actie in het leven geroepen.

 

Wij steunen Oekraïne, help jij ook mee?

Via Giro555 is er de afgelopen weken al veel geld opgehaald en de komende tijd willen wij daar óók aan bijdragen. Samen met jou – als klant van Bedrukken.nl – komen wij in actie voor Oekraïne. Dat doen we door hoodies te verkopen, waarvan de opbrengt volledig ten goede komt aan Giro555 voor Oekraïne. Met deze hoodies kunnen wij (en jij) solidariteit tonen; wij slaan onze handen ineen om zo veel mogelijk geld in te zamelen!

 

De hoodies

Je kunt de keuze maken uit twee soorten hoodies. De linkervariant is een zwarte trui, die verkrijgbaar is in de maten S t/m 5XL. De opdruk bestaat uit de Oekraïense vlag. De andere hoodie (kleur navy / geel) is verkrijgbaar in zes maten; XS t/m XXL (we adviseren gewoon je 'normale' maat te kiezen).

 

Hoe kan ik een hoodie bestellen?

Je kunt eenvoudig een bestelling van de Oekraïne-hoodies plaatsen door ons te mailen op [email protected]. Daarbij is het handig om onderstaande gegevens aan ons door te geven, zodat wij het proces in gang kunnen zetten.

  1. Kleur hoodie
  2. Maat
  3. Aantal
  4. NAW-gegevens

 

Levering

Na jouw bestelling kunnen wij de hoodies binnen circa vijf werkdagen leveren. Om zo veel mogelijk aandacht te vragen voor de situatie in Oekraïne roepen we op om foto’s te delen waarin je laat zien dat ook jij Oekraïne steunt en de getroffen inwoners een warm hart toedraagt. Samen in actie voor Oekraïne!