Bedrukken.nl steunt goede doelen

Wij dragen graag een steentje bij aan goede doelen. Dat doen we onder meer door gratis, bedrukte relatiegeschenken aan te bieden en op die manier een warm hart toe te dragen aan de goede doelen. De geschenken worden meestal gebruikt om uit te delen aan de vrijwilligers of deelnemers van een bepaalde activiteit. Zo maken wij de wereld samen een stukje mooier. Wij hebben inmiddels al bijna 200 goede doelen geholpen; een aantal waar we erg trots op zijn.

Projecten in beeld

Wij hebben de afgelopen jaren al veel goede doelen mogen helpen. Hieronder lichten wij een aantal mooie samenwerkingen uit waarin de goede doelen aan het woord komen. Zij vertellen meer over de samenwerking met Bedrukken.nl.

Movement on the Ground

"Namens Movement on the Ground willen wij Bedrukken.nl enorm bedanken voor onze mooie samenwerking. MOTG werkt samen met mensen op de vlucht en op onder andere de Griekse eilanden die samen met ons hard werken om betere omstandigheden te creëren. Dankzij Bedrukken.nl kunnen ze ondanks de felle zon hard doorwerken. Ook in Nederland werken onze vrijwilligers hard verder in mooie hesjes en lanyards van Bedrukken.nl, die nu overal in Budel en omstreken worden herkend."

Strong Babies

"Bedrukken.nl heeft sportieve drinkflessen aan Strong Babies geleverd. Deze worden gebruikt als relatiegeschenk. Door middel van deze sponsoring draagt Bedrukken.nl bij aan de inspanningen van Strong Babies. Wij zijn erg blij met de gesponsorde drinkflessen. Sanne Lacor, directeur Strong Babies: 'door een drinkfles als relatiegeschenk te geven, kunnen we onze waardering tonen voor steun, samenwerking of loyaliteit. Bovendien draagt het bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid en dat is belangrijk want alleen samen kunnen we ons sterk maken voor te vroeg geboren baby's'."

Giro di Kika

"Giro di Kika 2023 was een groot succes! De deelnemers fietsten eind juni 1 of 5 etappes dwars door de prachtige Dolomieten en rondom de mythische Stelvio. Samen zamelden zij maar liefst 854.517 euro in voor Stichting Kinderen Kankervrij. Een fantastisch bedrag voor 100% genezing van kinderkanker. Bedrukken.nl heeft een fantastische bijdrage geleverd aan de tassen van de deelnemers. De deelnemers konden de tasjes voor iedere etappe vullen met extra kleding, eten en/of zonnebrand. De vrijwilligers namen vervolgens de tasjes mee naar de checkpoints op de route. Een fijne service die wij mede dankzij Bedrukken.nl konden aanbieden!"

Edukans

"Bedrukken.nl sponsort opnieuw linnen tasjes voor de Edukans Supportersdag. Deelnemers ontvangen mooie, praktische goodiebags als blijk van waardering. Dankzij deze waardevolle samenwerking kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar ook onze oprechte waardering tonen. We zijn Bedrukken.nl enorm dankbaar voor hun voortdurende steun. Edukans zet zich wereldwijd in voor kwalitatief goed onderwijs, waardoor kinderen en jongeren kunen bouwen aan een betere en duurzame toekomst. Samen met Bedrukken.nl maken we een positieve impact en geven we onze gewaardeerde supporters de erkenning die ze verdienen."

Bedrukken.nl aan het woord

"Giving is not just about making a donation. It is about making a difference."

"Wij zijn trots dat we goede doelen - door middel van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen - kunnen steunen. De positieve reacties die we ontvangen, motiveren ons nóg meer goede doelen te helpen. Het contact met deze organisaties is altijd prettig en inspirerend en het is een voorrecht om bij te dragen aan hun geweldige werk."

Sponsoraanvraag indienen

Bedrukte relatiegeschenken of promotieartikelen geven de naamsbekendheid van het goede doel een mooie boost. Medewerkers, investeerders en vrijwilligers kunnen op deze manier bedankt worden voor hun (financiële) steun. Wil je meer weten of ook een sponsoraanvraag indienen? Hoe je dit kan doen, lees je op bedrukken.nl/sponsoring.