Relatiegeschenken voor op kantoor

Er zijn legio functionele relatiegeschenken voor de kantooromgeving te bedenken. Wanneer wij bijvoorbeeld aantekeningen moeten maken, dan pakken wij een van onze bedrukte notitieboekjes. Het voordeel om bij een groothandel in promotieartikelen is ook nog eens dat wij nooit veel moeite hoeven te doen om een pen te vinden die fijn schrijft. 

Wij onderscheiden ons door onze eigen drukkerij met alle druktechnieken waarmee wij het beste resultaat kunnen bereiken. Uiteraard maken wij voorafgaand aan iedere bestelling ook met veel aandacht een drukvoorstel ter controle voor je zodat je een uitstekend beeld krijgt van hoe een en ander eruit komt te zien.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. A5 berken GROWBOOK™ Savage
    Vanaf € 11,10 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 8,88 Bij 500 stuks

1 artikel

Het drukken van relatiegeschenken voor op kantoor

Kantoorartikelen bedrukken met logo is een erg makkelijke manier om grote aantallen mensen te bereiken. Het kantoor is immers dé plek waar het gros van de mensen zich overdag bevindt. Kantoorartikelen bedrukken met logo zijn daarom populair voor promotionele doeleinden.

Laat je kantoorartikelen en gadgets bedrukken bij Bedrukken.nl, dan is het mogelijk een gratis drukproef en sample op te vragen. Op deze manier informeren wij je vooraf over de mogelijkheden van het product met jouw tekst of logo. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Heb je nog vragen over kantoorartikelen