Filter
Categorie Messen Filters
Prijs:
€1 €24

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Messen bedrukken

Sorteren op:

Messen bedrukken met logo

Relatiegeschenken voor de keukenprins(es) in de vorm van fraaie messensets, die gegraveerd kunnen worden met een logo of tekst. Diverse keuken gerelateerde relatiegeschenken eenvoudig en goedkoop rechtstreeks bij de groothandel. Messen bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukt mes, ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door messen met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope messen voldoende op voorraad. Alle messen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Messen bedrukken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte messen als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de messen met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de messen worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel messen als relatiegeschenk nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om messen met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de messen bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij messen bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte messen. Bestel nu snel messen als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact