Outdoor en vrije tijd

Zijn jouw relaties veel buiten te vinden of organiseer je een activiteit in de buitenlucht en ben je op zoek naar vrijetijdsartikelen? Dan vind je het perfecte relatiegeschenk hier. In ons uitgebreide assortiment vind je o.a. zomerse geschenken, reisartikelen, paraplu’s en fietsartikelen. Voor elke outdoor activiteit hebben wij passende artikelen. Houden je relaties van de zon en gaan ze graag picknicken of barbecueën? Verras ze dan met een luxe picknickmand of een barbecueset met schort. Jij zorgt ervoor dat je relaties van hun outdoor activiteit in hun vrije tijd genieten. Door outdoor- en vrijetijdsrelatiegeschenken te bedrukken vergroot je jouw naamsbekendheid. We kunnen de outdoor relatiegeschenken bedrukken met (bedrijfs)naam, logo of tekst. Ook voor een dagje naar het strand hebben wij diverse leuke relatiegeschenken. Een pakket in combinatie met een bedrukte rugtas kunnen wij ook maken. 

1 artikel

1 artikel

Outdoor- en vrijetijdsartikelen als relatiegeschenk

Gebruik van relatiegeschenken buiten werktijd biedt eindeloze mogelijkheden. Of het nu gaat om vrijetijds- of outdoorartikelen, ons diverse assortiment heeft voor elke situatie een geschikt item. Als je er zelf niet uitkomt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Ze staan voor je klaar om je te begeleiden. Bij elke bestelling ontvang je altijd gratis een drukvoorstel, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw logo op het artikel wordt gedrukt. Het bedrukken van vrijetijdsartikelen is een zorgvuldig proces en wij nemen dit graag voor je uit handen.

Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken met bedrijfslogo
  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken met tekst
  • Outdoor- en vrijetijdsartikelen laten graveren met een tekst of logo

Populaire vrijetijdsartikelen

In de categorie outdoor- en vrijetijdsartikelen zijn de bedrukte zonnebrillen een populaire keuze bij onze klanten. Ook waaiers met logo zijn erg geliefd. Deze vrijetijdsartikelen kun je vinden in de categorie zomer. Met deze promotieartikelen maak je - vooral tijdens de zomer - een verpletterende en onuitwisbare indruk. Kom je er zelf niet uit en heb je advies nodig over vrijetijdsartikelen bedrukken? Onze medewerkers zitten gedurende werkdagen voor je klaar om je te woord te staan. Zij kunnen je helpen bij het maken van een keuze, maar kunnen je ook adviseren op het gebied van druktechnieken. Sommige artikelen kunnen immers op meerdere manieren bedrukt worden.

Hoe bedrukken we outdoor- en vrijetijdsartikelen?

Wij bedrukken outdoor- en vrijetijdsartikelen intern in onze eigen drukkerij. Dankzij een scala aan druktechnieken zijn wij in staat om alle producten binnen de categorieën outdoor en vrije tijd te voorzien van bedrukking. Het bedrukken van vrijetijdsartikelen als promotiemateriaal of relatiegeschenk is een verstandige keuze. Of het nu voor thuisgebruik of buitenshuis is, we bieden een ruim assortiment. Met bedrukkingen van (bedrijfs)namen, logo's of teksten in verschillende kleuren vergroot je je zichtbaarheid. Bedrukte outdoor- en vrijetijdsartikelen dragen bij aan een grotere naamsbekendheid en worden gewaardeerd door je klanten. Het zoeken naar een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk kan een uitdaging zijn, maar in de categorie outdoor en vrije tijd hebben we een uitgebreid en divers aanbod. Om je te helpen, hebben we deze producten onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig kunt navigeren tussen alle mogelijkheden.

De service van Bedrukken.nl

Bij Bedrukken.nl staan kwaliteit en precisie bovenaan. Daarnaast vinden wij een snelle levering belangrijk. Outdoor- en vrijetijdsartikelen van topkwaliteit bedrukken we met naam, logo of tekst en leveren we al vanaf 3 werkdagen. Voordat onze drukkers aan de slag gaan, ontvang je eerst een digitaal drukvoorstel. Daarop is te zien hoe de opdruk op het product eruitziet. Ben je akkoord? Pas dan starten wij met het drukproces en kun je binnen afzienbare tijd jouw relatiegeschenken verwachten. Vraag via onze site een offerte aan en wij staan je graag te woord. Heb je nog vragen over outdoor- en vrijetijdsartikelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar + 31 315-200010, te mailen naar [email protected] of stuur een bericht via onze chatfunctie (tijdens openingstijden).

Laden...

Laden...