Zomerse relatiegeschenken

Van de zomer worden de meeste mensen blij. Het zonnetje begint weer te schijnen, de temperaturen gaan omhoog en de dagen worden langer. We zien dat iedereen vrolijk en ontspannen is. Je gaat een dag naar het strand en welke zomer artikelen neem je mee? Strandlakens, flesjes met water,  een pakje speelkaarten of kartonnen bekers en opblaasbare artikelen zoalsstrandballen mogen niet ontbreken. Stop al deze spullen in katoenen tassen of kies voor jute tassen, passend bij de zomer. Je kan op een zomerse manier de aandacht van je relaties trekken. Dit doe je door zomerse artikelen te laten bedrukken. Promotieartikelen voor de zomer zijn onwijs populair. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens deze periode reclame te maken en laten zomerartikelen bedrukken met een naam, logo of tekst.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 82

 1. Bellenblaas incl. full colour etiket
  Vanaf € 0,69 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,52 Bij 5000 stuks
 2. Barbecue set met schort
  Vanaf € 7,99 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 6,99 Bij 384 stuks
 3. Zonnebril van koffievezel
  Vanaf € 4,03 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,20 Bij 500 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,61 Bij 2500 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Waaier Easy Breezy
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  Bamboe waaier
  Vanaf € 1,64 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 1000 stuks
 7. Beoordeling:
  92%
  Non woven rugzak Evi
  Vanaf € 0,49 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,34 Bij 1600 stuks
 8. Beoordeling:
  60%
  Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  Vanaf € 1,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 2500 stuks
 9. Strandbal
  Vanaf € 1,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 1000 stuks
 10. Poncho in zakje
  Vanaf € 0,34 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 5000 stuks
 11. Strandbal Globe
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 1000 stuks
 12. Beoordeling:
  100%
  Milieuvriendelijke zonnebril bamboe
  Vanaf € 0,94 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,67 Bij 2500 stuks

Artikelen 1-12 of 82

Welke zomerartikelen zijn er?

In de categorie zomer van Bedrukken.nl vind je verschillende soorten zomerse artikelen. Frisbees, parasols, strandspellen, waaiers en zonnebrillen zijn een aantal artikelen die je in deze categorie vindt. Doordat wij een breed assortiment aan zomerartikelen hebben, kunnen wij voor elke organisatie een passend geschenk realiseren. Promotieartikelen voor de zomer zijn vaak het meest geschikt in de buitenlucht. Eenmaal buiten kunnen deze artikelen uitstekend ingezet worden voor promotiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte zonnebrillen tijdens een festival of bedrukte strandlakens voor op het strand. Tijdens de zomer is er onwijs veel mogelijk op het gebied van reclame. Je relaties nemen bedrukte zomerartikelen mee tijdens hun vakantie, als ze bijvoorbeeld een dagje naar het strand of zwembad gaan.

Met de zonnebril Wayfarer beschermen je relaties zich tegen zonlicht. Zonnebrillen worden in de zomer dagelijks gedragen en zullen, bedrukt met logo, opvallen bij voorbijgangers. Een dag op het strand; zon, zee, strand, vrienden en muziek. Wanneer je op het strand loopt kom je er pas echt achter dat muziek smaken zo kunnen verschillen, waar je het ene moment mee zit te zingen met Hollandse hits loop je een paar meter verderop een techno feestje tegemoet. Hoe dan ook is muziek onmisbaar op een strand. Laat daarom bamboe bluetooth speakers bedrukken zodat jouw relaties optimaal kunnen genieten van hun strand dag.

Kan een relatiegeschenk voor de zomer bedrukt worden?

Al onze zomer artikelen bedrukken we naar wens. Van oude tot nieuwe producten; wij hebben alle druktechnieken in huis om jouw relatiegeschenken van een mooie opdruk te voorzien. Wil je artikelen bedrukken met logo, naam of tekst? Alles is mogelijk. De keuze voor een drukmethode hangt van verschillende factoren af. Zo is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van het zomerartikel, het budget en de wensen van de klant. In sommige gevallen bedrukken we niet het relatiegeschenk maar zullen we de verpakking bedrukken.

Voorafgaand aan je bestelling sturen we je altijd een gratis digitale drukproef. Hiermee kun je zien hoe het product er na bedrukking uit komt te zien. Ook een gratis sample opvragen is in veel gevallen mogelijk. In ons brede assortiment kunnen we verschillende soorten pennen bedrukken of pennen graveren. Charles Dickens pennen, colour pennen, thematische pennen, luxe pennen en Waterman pennen, maar ook Parker pennen en metalen pennen zijn slechts een aantal pennen uit onze collectie.

Contact

Wil je meer informatie over zomer artikelen bedrukken? Ons team van experts helpt je graag verder. Je kan ze bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]. Op onze website vind je de algemene voorwaarden. Ook niet zomerse relatiegeschenken zoals notitieboeken a5, metalen sleutelhangers, traditionele paraplus, tablet accessoires en mokken bedrukken we naar wens.