Zomerse relatiegeschenken

Met de komst van de zomer ontstaat er een unieke gelegenheid om de banden met klanten, medewerkers en zakenpartners te versterken door middel van zomerse relatiegeschenken. Deze geschenken, variërend van trendy zonnebrillen en koeltassen tot kleurrijke strandlakens en handige waterflessen, brengen niet alleen verfrissing en plezier, maar ook een gevoel van waardering en attentie. Door het aanbieden van praktische en bruikbare items die perfect passen bij het seizoen, toont uw bedrijf niet alleen haar betrokkenheid, maar creëert ook positieve associaties en versterkt het de merkidentiteit. Laat uw bedrijf opvallen tijdens de warmere maanden met zomerse relatiegeschenken die zowel functioneel als verfrissend zijn.

Artikelen 1-12 van 94

 • Non woven rugzak Evi lichtblauw
  +5
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Microvezel strandlaken 180x110 cm
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 8,67
  Bekijk
 • Bellenblaas incl. full colour etiket
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,46
  Bekijk
 • Barbecue set met schort standaard
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 5,59
  Bekijk
 • Waaier Easy Breezy
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming oranje
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,61
  Bekijk
 • Bamboe waaier
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,89
  Bekijk
 • Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Strandbal donker oranje/wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Poncho in zakje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Strandbal Globe multi
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 0,79
  Bekijk
 • Milieuvriendelijke zonnebril bamboe
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,67
  Bekijk

Zet zomerse relatiegeschenken in

Het inzetten van zomerartikelen als relatiegeschenk biedt verschillende voordelen:

 1. Seizoensgebonden relevantie: Zomerartikelen zijn perfect afgestemd op de warmere maanden, waardoor ze op het juiste moment worden ontvangen en gebruikt.

 2. Positieve associaties: Zomerartikelen roepen vaak gevoelens op van ontspanning, plezier en vakantie, waardoor ze positieve associaties creëren met het bedrijf dat ze geeft.

 3. Praktisch en bruikbaar: Tijdens de zomermaanden hebben mensen behoefte aan specifieke items zoals zonnebrillen, strandlakens en koeltassen. Door deze items te geven, toont het bedrijf zich attent en zorgt het voor praktische oplossingen voor de ontvangers.

 4. Verhoogde zichtbaarheid: Zomerartikelen zoals strandballen, koeltassen en strandstoelen worden vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals stranden, parken en zwembaden, waardoor ze zichtbaarheid creëren voor het bedrijfslogo.

Al met al zijn zomerartikelen een effectieve manier om de relatie met klanten, partners en medewerkers te versterken, terwijl ze tegelijkertijd het merk promoten tijdens het zomerseizoen.

Top 6 zomerse relatiegeschenken

Populaire zomerse relatiegeschenken zijn vaak gericht op het bevorderen van ontspanning, plezier en comfort tijdens de warmere maanden. Enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn:

 1. Zonnebrillen: Bescherming tegen de felle zonnestralen met stijlvolle zonnebrillen met het bedrijfslogo.
 2. Strandlakens: Grote, zachte handdoeken met opdruk, perfect voor een dagje aan het strand of zwembad.
 3. Koeltassen: Houd drankjes en snacks koel tijdens zomerse uitjes met bedrukte koeltassen.
 4. Opblaasbare strandballen: Leuke en kleurrijke strandballen met het logo van het bedrijf voor speelplezier op het strand of in het park.
 5. Ventilatoren: Draagbare ventilatoren voor verkoeling onderweg, ideaal voor op warme dagen.
 6. Strandstoelen: Opvouwbare strandstoelen met bedrukking om comfortabel te ontspannen op het strand of bij evenementen in de buitenlucht.

Deze geschenken zorgen niet alleen voor positieve associaties met het bedrijf, maar zijn ook praktisch en gewaardeerd tijdens de zomermaanden. Zoek je het liever in een andere hoek, dan raden wij aan om bedrukte speelkaarten met logo te overwegen wat garantstaat voor veel spelplezier op een mooie zomerse avond.

Laden...