Paperclips

Paperclips zijn een belangrijke bureauaccessoire en kunnen net dat extra verschil maken om onder de aandacht te komen bij jouw relaties, collega’s of medewerkers. Laat paperclips personaliseren of voorzien van jouw bedrijfslogo, zodat je optimaal opvalt tussen alle papieren en documenten. Bij Bedrukken.nl helpen we je graag aan bedrukte paperclips. Voor vragen zijn we bereikbaar op +31 315-200010 of [email protected].

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Presse Papier, magnetische houder met clip mannetje
    Vanaf € 3,74 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,24 Bij 500 stuks

1 resultaat

Hoe worden paperclips ingezet?

Zowel op kantoor als privé zijn paperclips handige hulpmiddelen. Paperclips worden gebruikt om losse vellen papier te kunnen bundelen. Een opgeruimd bureau betekent dat je productiever kunt werken. Zijn jouw relaties veel onderweg en nemen ze papieren van kantoor mee naar huis? Zorg dan voor paperclips met bedrijfslogo, zodat papieren niet verloren gaan en overzichtelijk bij elkaar blijven. Paperclips met bedrukking zien er stijlvol uit en trekken de aandacht, dus kunnen goed worden gebruikt als een effectief promotieartikel.

Paperclips als bureauaccessoires

Paperclips zijn onmisbare accessoires voor op kantoor. Naast de gebruikelijke kantoorartikelen, denk aan pennen en mokken, is het ook belangrijk om oog te hebben voor de details. Paperclips zijn klein van formaat, maar kunnen wel van grote invloed zijn. Hoe makkelijk is het om even een stapeltje papieren te kunnen bundelen met mooie paperclips? Documenten gaan regelmatig van de ene naar de andere collega. Gebundeld met een paperclip ziet het er meteen een stuk professioneler uit. Als je een externe vergadering hebt, is dat een ideaal moment om paperclips met bedrijfslogo te gebruiken en documenten daarmee te bundelen.

Hoe worden paperclips bedrukt?

Paperclips bedrukken gebeurt op verschillende manieren, waaronder tampondruk, digitaal full colour en lasergraveren. In de meeste gevallen wordt de bedrukking aangebracht op de voorzijde van de clip. Een aantal modellen kunnen aan beide zijden voorzien worden van een opdruk, bijvoorbeeld een logo, tekst of een beeldmerk dat voorkomt in de huisstijl van jouw bedrijf. Het voordeel van een lasergravure is dat het een duurzame en stijlvolle uitstraling heeft. Een paperclip kent een relatief klein drukoppervlak, waardoor een langwerpig logo lastiger is om te bedrukken. Wij kunnen echter wel haarscherpe bedrukkingen aanbrengen op de paperclips, waardoor je een perfect promotieartikel in handen hebt. Onze accountmanagers kunnen je hierover goed adviseren.

De service van Bedrukken.nl

Wil je aantekeningen bundelen, documenten op professionele wijze verzenden of simpelweg een mooi, opgeruimd bureau hebben? Dan zijn paperclips met opdruk ideaal. Ook is het een goede manier als je jouw bedrijf subtiel onder de aandacht wil brengen. Mocht je meer willen weten over het bedrukken van paperclips, neem dan gerust contact op met het team van Bedrukken.nl. Dat kan telefonisch via +31 315-200010 of per mail op [email protected].