Filter
Categorie Parasols Filters
Prijs:
€5 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Parasols bedrukken

Parasols zijn al jarenlang een uitkomst tijdens de warme zomerdagen. Ze beschermen je tegen de felle zon. In de zomer staan de stranden vol met parasols. Niet alleen op het strand, maar ook in de tuin of op het terras kunnen parasols opgezet worden. Horeca parasols zorgen voor een gemoedelijke sfeer op de terrassen en tevreden klanten. Parasols zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Je hebt de keuze uit standaard formaten, zoals parasols rond of vierkant. Kies de gewenste kleur en zet ze in als reclame parasols. Misschien denk je er niet direct aan, maar een parasol is een origineel relatiegeschenk. Bij Bedrukken.nl kan je een parasol laten bedrukken naar wens. Kies voor een bedrukking met naam, logo of tekst. Heb je vragen over het bedrukken van parasols? Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar [email protected]ken.nl of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik parasols laten bedrukken naar wens?

Parasols bedrukken wij geheel naar wens met een naam, logo of tekst. Parasols hebben een zeer groot drukoppervlak waardoor jouw logo goed zichtbaar gedrukt kan worden. Dit maakt ze uitermate geschikt als promotiemateriaal. Hierdoor krijgt je onderneming de aandacht die het verdient. Kies voor bedrukte parasols en zet ze in ter promotie. Via onze website kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze bestseller is de vrolijke parasol Mojacar. Personaliseer deze parasol met logo of een opvallende tekst. De minimale afname is 5 stuks. Ga je een dag naar het strand? Neem de bedrukte parasol mee zodat je eenvoudig de plek terug kan vinden op een druk strand. Daarnaast is een parasol met logo een echte promotie parasol doordat hij ook opvalt bij de andere strandbezoekers.

Hoe worden parasols bedrukt?

De meeste parasols worden bedrukt middels de druktechniek zeefdruktransfer. De parasols worden bedrukt in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring. Onze parasols worden vanuit onze drukkerij snel verzonden. Parasols bedrukken met logo of tekst kunnen een uitkomst zijn wanneer je een café, restaurant of andere horecagelegenheid bezit. Parasols zijn sfeer verhogend, bieden schaduw tijdens warme dagen en bescherming tegen regenachtige dagen.

Contact

Bij Bedrukken.nl kunnen onze specialisten je exact vertellen hoe jouw parasols het beste van opdruk voorzien kunnen worden. Online kan je een offerte aanvragen. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden over parasols bedrukken, sturen we je vooraf altijd een gratis digitale drukproef. Zo krijg je een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. Je kunt op basis van deze drukproef nog wijzigingen doorgeven. Zo komen we samen tot een bedrukte parasol die voldoet aan jouw eisen.

Heb je vragen over parasols bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden staan op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact