Potloden

Bestel bedrukte potloden met logo rechtstreeks bij de groothandel. Onze voordelen:
- Vooraf altijd een gratis drukproef.
- Op verzoek sturen wij een gratis monster op.
- 100% energieneutrale drukkerij.
- Snelle levertijden mogelijk.

2 artikelen

 • Potloodjes Blanco neutraal
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,16
  Bekijk
 • Potlood koker ECO blauw
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,24
  Bekijk

2 artikelen

Potloden bedrukken voor verkiezingen

Het bedrukken van potloden voor verkiezingen is een veelvoorkomende praktijk om kiezers te voorzien van geschikt schrijfmateriaal om hun stem uit te brengen. Het proces van het bedrukken van potloden voor verkiezingen vereist een zorgvuldige planning en uitvoering om ervoor te zorgen dat de potloden voldoen aan de nodige specificaties en wettelijke vereisten. Hier zijn enkele belangrijke stappen die worden genomen bij het bedrukken van potloden voor verkiezingen:

 1. Selectie van potloden: Kies potloden van goede kwaliteit die comfortabel zijn om mee te schrijven en die geschikt zijn voor het beoogde doel. Potloden moeten ook voldoen aan eventuele wettelijke vereisten voor verkiezingsmaterialen.

 2. Ontwerp en personalisatie: Ontwerp het artwork dat op de potloden zal worden afgedrukt, inclusief eventuele relevante verkiezingsinformatie, zoals het logo van de kandidaat of de partij, het stembiljetnummer, enzovoort.

 3. Drukproces: Gebruik geschikte druktechnieken, zoals tampondruk of zeefdruk, om het ontwerp op de potloden aan te brengen. Zorg ervoor dat het drukproces nauwkeurig wordt uitgevoerd om een ​​duidelijke en consistente afdruk te garanderen.

 4. Kwaliteitscontrole: Voer een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alle potloden correct zijn bedrukt en vrij zijn van defecten of onvolkomenheden.

 5. Verpakking en distributie: Verpak de bedrukte potloden veilig en efficiënt voor distributie naar stemlocaties of als onderdeel van verkiezingspakketten voor kiezers.

Hoe worden potloden bedrukt?

Potloden worden over het algemeen niet "gedrukt" zoals bijvoorbeeld pennen, maar eerder bedrukt met behulp van een techniek genaamd tampondruk. Deze methode maakt gebruik van een stempel, de tampon genaamd, die de inkt oppakt van een gegraveerde plaat waarop het ontwerp staat en dit vervolgens op het oppervlak van het potlood drukt.

Een andere methode die soms wordt gebruikt voor het aanbrengen van ontwerpen op potloden is zeefdruk, vooral bij het bedrukken van potloden met een groter drukoppervlak. Bij zeefdruk wordt inkt door een zeef gedrukt die het ontwerp op het oppervlak van het potlood achterlaat.

Graveren is een andere optie voor het personaliseren van potloden. Met deze methode wordt het ontwerp direct in het oppervlak van het potlood gegraveerd, waardoor het duurzamer is dan bedrukken.

De keuze van de methode hangt af van het gewenste ontwerp, het materiaal van het potlood en het gewenste effect.

Laden...

Laden...