Potloden

Bestel bedrukte potloden met logo rechtstreeks bij de groothandel. Onze voordelen:
- Vooraf altijd een gratis drukproef.
- Op verzoek sturen wij een gratis monster op.
- 100% energieneutrale drukkerij.
- Snelle levertijden mogelijk.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-10 of 18

Pagina
 1. Potloodjes Blanco
  Vanaf € 0,25 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,16 Bij 5000 stuks
 2. Potlood figuur
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,18 Bij 5000 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Potlood koker ECO
  Vanaf € 0,30 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,24 Bij 10000 stuks
 4. Timmermanspotlood
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,09 Bij 10000 stuks
 5. Puntenslijper met gum
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 6. Potlood Melart
  Vanaf € 0,07 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,04 Bij 25000 stuks
 7. Eco-style potlodenetui
  Vanaf € 1,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,10 Bij 1000 stuks
 8. Beoordeling:
  100%
  Timmermanspotlood Bob
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,09 Bij 10000 stuks
 9. Potlood Ramsy
  Vanaf € 0,10 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,03 Bij 25000 stuks
 10. Timmermanspotlood, 25 cm
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34 Bij 5000 stuks

Artikelen 1-10 of 18

Pagina

Potloden bedrukken voor verkiezingen

Het bedrukken van potloden voor verkiezingen is een veelvoorkomende praktijk om kiezers te voorzien van geschikt schrijfmateriaal om hun stem uit te brengen. Het proces van het bedrukken van potloden voor verkiezingen vereist een zorgvuldige planning en uitvoering om ervoor te zorgen dat de potloden voldoen aan de nodige specificaties en wettelijke vereisten. Hier zijn enkele belangrijke stappen die worden genomen bij het bedrukken van potloden voor verkiezingen:

 1. Selectie van potloden: Kies potloden van goede kwaliteit die comfortabel zijn om mee te schrijven en die geschikt zijn voor het beoogde doel. Potloden moeten ook voldoen aan eventuele wettelijke vereisten voor verkiezingsmaterialen.

 2. Ontwerp en personalisatie: Ontwerp het artwork dat op de potloden zal worden afgedrukt, inclusief eventuele relevante verkiezingsinformatie, zoals het logo van de kandidaat of de partij, het stembiljetnummer, enzovoort.

 3. Drukproces: Gebruik geschikte druktechnieken, zoals tampondruk of zeefdruk, om het ontwerp op de potloden aan te brengen. Zorg ervoor dat het drukproces nauwkeurig wordt uitgevoerd om een ​​duidelijke en consistente afdruk te garanderen.

 4. Kwaliteitscontrole: Voer een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alle potloden correct zijn bedrukt en vrij zijn van defecten of onvolkomenheden.

 5. Verpakking en distributie: Verpak de bedrukte potloden veilig en efficiënt voor distributie naar stemlocaties of als onderdeel van verkiezingspakketten voor kiezers.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunnen bedrukte potloden effectief worden ingezet als onderdeel van het verkiezingsproces, waarbij kiezers worden voorzien van het benodigde schrijfmateriaal om hun stem uit te brengen.

Hoe worden potloden bedrukt?

Potloden worden over het algemeen niet "gedrukt" zoals bijvoorbeeld pennen, maar eerder bedrukt met behulp van een techniek genaamd tampondruk. Deze methode maakt gebruik van een stempel, de tampon genaamd, die de inkt oppakt van een gegraveerde plaat waarop het ontwerp staat en dit vervolgens op het oppervlak van het potlood drukt.

Een andere methode die soms wordt gebruikt voor het aanbrengen van ontwerpen op potloden is zeefdruk, vooral bij het bedrukken van potloden met een groter drukoppervlak. Bij zeefdruk wordt inkt door een zeef gedrukt die het ontwerp op het oppervlak van het potlood achterlaat.

Graveren is een andere optie voor het personaliseren van potloden. Met deze methode wordt het ontwerp direct in het oppervlak van het potlood gegraveerd, waardoor het duurzamer is dan bedrukken.

De keuze van de methode hangt af van het gewenste ontwerp, het materiaal van het potlood en het gewenste effect.

Potloden met logo

Potloden met logo zijn een uitstekend promotiemiddel voor bedrijven, scholen, non-profitorganisaties en andere instellingen. Ze kunnen worden gebruikt als relatiegeschenken, promotionele giveaways, of als onderdeel van marketingcampagnes. Het toevoegen van een logo aan potloden geeft een persoonlijk tintje en versterkt de merkidentiteit. Hier zijn enkele redenen waarom potloden met logo effectief zijn:

 1. Merkbekendheid vergroten: Door potloden te bedrukken met je logo zorg je ervoor dat jouw merknaam gezien wordt telkens wanneer de potloden worden gebruikt. Dit helpt de merkbekendheid te vergroten en kan potentiële klanten herinneren aan je producten of diensten.

 2. Praktisch gebruik: Potloden zijn nuttige schrijfinstrumenten die vaak worden gebruikt op kantoor, thuis, op school, enzovoort. Door je logo op potloden te plaatsen, zorg je ervoor dat jouw merk regelmatig onder de aandacht komt tijdens dagelijkse activiteiten.

 3. Betaalbare promotie: Potloden zijn relatief goedkoop om te produceren en te bedrukken, waardoor ze een kosteneffectief promotiemiddel zijn, vooral bij het bestellen in grote hoeveelheden.

 4. Doelgericht: Potloden met logo kunnen gericht worden uitgedeeld op evenementen, beurzen, conferenties, enzovoort, waar ze de betrokkenheid van potentiële klanten kunnen vergroten en een blijvende indruk kunnen achterlaten.

 5. Variatie in stijl: Potloden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor je kunt kiezen welke het beste bij je merk past. Van eenvoudige houten potloden tot hoogwaardige mechanische potloden, er is voor elk wat wils.

Kortom, potloden met logo zijn een veelzijdig en effectief promotiemiddel dat kan helpen om de zichtbaarheid van je merk te vergroten en de betrokkenheid van klanten te stimuleren.