Filter
Categorie Reissets Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Reissets bedrukken

Sorteren op:

Reissets bedrukken met logo

Reissets bedrukken met logo om reclame te maken namens reisorganisaties, vakantieparken, vliegtuigmaatschappijen en ga zo maar door. De meeste reissets zitten verpakt in een tasje of pouch, waardoor er verschillende drukmethoden mogelijk zijn. Is het oppervlak groot en van textiel, dan is zeefdruk of transferdruk een goede keuze. Wil je het logo subtiel op een reisartikel gedrukt hebben, dan is tampondruk geschikt. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden.


Reissets bedrukken als relatiegeschenk

Je gaat op reis en neemt mee… Het is en blijft het lastigste onderdeel van reizen: lijstjes maken van spullen die niet mogen ontbreken in de koffer. Zeker wanneer je druk bezig bent je kleding en schoenen in te pakken, wil je de kleinere spullen nogal eens vergeten. Toch zijn ook zaken als een tandenborstel en zakmes meestal onmisbaar als je ver van huis bent. Maar daar denk je vaak pas aan op het moment dat je je goed en wel in je hotelkamer hebt geïnstalleerd. Help je relaties, klanten of collega's een handje door reissets te bedrukken met logo.

Gelukkig is er een handige oplossing voor dit probleem: de reisset. Immers, een dergelijke set bespaart je een hoop denkwerk tijdens het pakken en zorgt er tevens voor dat je niets belangrijks vergeet mee te nemen. Een goede en complete reisset bestaat uit een nekkussen, slaapmasker, oordopjes en een bagagelabel. Laat de reissets bedrukken met jouw logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid wereldwijd!

Heb je eenmaal een mooie reisset uitgekozen, dan zorgt bedrukken.nl voor een goede en snelle afhandeling. Je kunt erop rekenen dat niet alleen je zakenrelaties blij zullen zijn met de kwaliteit van hun cadeau. Ook jijzelf zal meer dan tevreden zijn over de prima service. Wil je meer informatie over reissets bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact