Schrijfwaren

Het inzetten van bedrukte schrijfwaren is een goedkope en efficiënte manier om jouw logo of merk onder de aandacht te brengen. Schrijfwaren zijn functionele relatiegeschenken en binnen ons assortiment 1 van de meest populaire productgroepen.

Onze voordelen:
- 100% energieneutraal gedrukt.
- Ruim assortiment.
- Snelle levering vanuit eigen voorraad.
- Altijd een gratis drukvoorstel.

1 artikel

1 artikel

Schrijfwaren bedrukken in eigen drukkerij

Alle schrijfwaren worden gepersonaliseerd in onze ultramoderne drukkerij. Dankzij onze ruime voorraad kunnen veel van deze items snel worden geleverd. Omdat we schrijfwaren in eigen huis bedrukken, kunnen we ze aanbieden tegen de meest concurrerende prijzen op de markt. Voorafgaand aan het bedrukken van de schrijfwaren stellen we een gratis digitale proefdruk op. Deze proefdruk geeft een realistische weergave van het relatiegeschenk met jouw logo. We sturen de proefdruk naar je toe voor controle en goedkeuring. Pas na jouw akkoord gaan we over tot het bedrukken van de schrijfwaren, zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat.

Schrijfwaren als relatiegeschenk

Schrijfwaren als relatiegeschenk zijn functionele en nuttige artikelen om je bedrijf of merk mee te promoten. Wij hebben de volgende argumenten voor je op een rij gezet:

  1. Nuttig en functioneel: Schrijfwaren zoals pennen, notitieboekjes en agenda's zijn dagelijkse gebruiksvoorwerpen die door vrijwel iedereen worden gebruikt. Ze bieden praktische waarde aan ontvangers, waardoor ze vaak worden gebruikt en gewaardeerd.

  2. Langdurige exposure: Relatiegeschenken zoals pennen en potloden worden vaak gebruikt gedurende een lange periode. Telkens wanneer de ontvanger het schrijfwaar gebruikt, wordt hij of zij blootgesteld aan het merk of bedrijf dat erop is gedrukt, waardoor het merk op de voorgrond blijft.

  3. Brede doelgroep: Schrijfwaren zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, van studenten en professionals tot zakenmensen en huisvrouwen. Hierdoor zijn ze een veelzijdig relatiegeschenk dat kan worden aangepast aan verschillende ontvangers.

  4. Betaalbaarheid: Schrijfwaren zijn over het algemeen betaalbaar, vooral wanneer ze in bulk worden gekocht. Dit maakt ze geschikt voor bedrijven met verschillende budgetten voor relatiegeschenken.

  5. Brandingmogelijkheden: Schrijfwaren bieden uitgebreide mogelijkheden voor branding. Bedrijfslogo's, namen, contactgegevens en promotieteksten kunnen gemakkelijk worden gedrukt op pennen, potloden, notitieboekjes en andere schrijfwaren, waardoor ze effectieve marketingtools worden.

Al met al zijn schrijfwaren dus goede relatiegeschenken omdat ze nuttig, duurzaam, veelzijdig en kosteneffectief zijn, terwijl ze tegelijkertijd merkzichtbaarheid en klantenbinding bevorderen.

Laden...

Laden...