Senseo kopjes

Senseokopjes met logo zijn enorm populair in bedrijfskantines en daarom uitstekend te gebruiken op de kantoorvloer. Laat de kopjes voorzien van een bedrijfslogo of personaliseer ze met de namen van je collega’s en medewerkers. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen kopje, die naar wens samen te stellen is. Wij bieden namelijk diverse kleuren Senseokopjes aan, die we in onze eigen drukkerij voorzien van de gewenste opdruk. Wil je meer weten over bedrukt servies? Zoek dan contact met ons via +31 315 – 200 010 of [email protected]

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Kop en schotel Budgetline smal 140 ml
    Vanaf € 3,83 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 2,49 Bij 576 stuks
  2. Porseleinen koffiekop Bart 170 ml
    Vanaf € 4,50 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 3,16 Bij 576 stuks

2 resultaten

Hoe wordt een Senseokopje bedrukt?

Wij voorzien Senseokopjes in onze eigen drukkerij middels de druktechnieken tampondruk en transferdruk. Het grote voordeel dat wij dit in eigen beheer doen is dat de opdruk van een goede kwaliteit én vaatwasmachinebestendig is - en dus jarenlang meegaat. De kopjes, die gemaakt zijn van porselein of aardewerk, passen onder ieder Senseo-apparaat en zijn daarvoor in veel bedrijfskantines te gebruiken. Het is eveneens mogelijk om de kopjes te personaliseren met (persoonlijke) naam en jouw medewerkers te verrassen met een eigen mok die ze naar huis kunnen nemen.

Kan ik Senseokopjes laten bedrukken in kleine oplage?

Bij Bedrukken.nl kun je ook kleine oplage Senseokopjes bedrukken. Neem contact op voor de minimale bestelhoeveelheid en nadere productinformatie, zoals inhoud van de kopjes, bedrukkingsmogelijkheden en prijzen. Voorafgaand aan iedere bestelling ontvang je van ons een gratis digitaal drukvoorstel, waardoor je eenvoudig kunt kijken of de opdruk naar wens is. Na jouw akkoord zetten wij de productie in gang!

Inzetbaarheid van Senseokopjes

Het leuke van de Senseokopjes is dat compacte formaat en de stijlvolle uitstraling. Door de afmetingen zijn het ideale kopjes om mee te nemen voor onderweg en makkelijk te verplaatsen op de kantoorvloer. Of uit te delen op een beurs of groot evenement. Een gesprek bij de koffieautomaat is niet compleet zonder passende Senseokopjes, zeker als ze zijn voorzien met een opvallende bedrukking.

Jouw voordelen

Dankzij de jarenlange ervaring met het bedrukken van servies – denk ook aan borden, koffiemokken en thermosbekers – zijn wij in staat om snel te leveren. Doordat wij een groothandel zijn en veel Senseokopjes direct op voorraad hebben, kunnen wij eveneens scherpe prijzen aanhouden. Voor meer informatie neem je contact op met ons team. Bel ons op +31 315 – 200 010 of [email protected]