Filter
Categorie Vliegers Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Vliegers bedrukken

Vliegeren blijft leuk voor jong en oud. Voornamelijk kinderen maak je blij met vliegers. Hoog in de lucht aan een gespannen touw, inhalen en vieren zolang de vlieger trekt. Gebruik de vlieger in de achtertuin, in het park of op het strand. Een bijkomend voordeel van vliegers is dat kinderen naar buiten gaan, bewegen en profiteren van het buitenlicht. Vliegers zijn er in verschillende soorten en maten. Een blauwe, rode of groene vlieger… kies voor een vlieger in de favoriete kleur van je kind. Een opvouwbare vlieger, eenvoudige vlieger, vlieger diamond of een unieke vlieger met kleurplaat, in ons brede assortiment vliegers vind je altijd een vlieger die bij de interesses van jouw kind past. Door vliegers met logo te laten bedrukken, creëer je promotie vliegers voor jouw bedrijf of organisatie. Bij Bedrukken.nl kan je vliegers kopen tegen een lage prijs. Bedrukte vliegers zijn geschikt als promo vliegers voor verschillende branches en themas. Heb je vragen over vliegers bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik vliegers laten bedrukken met logo of tekst?

De vliegers in ons assortiment kunnen bedrukt worden naar wens. Zo heb je de keuze uit een kleur opdruk met een naam, logo of tekst. Laat je vliegers bedrukken dan zorg je ervoor dat je reclame hoog aan de hemel komt te staan. Speel met de wind en probeer je vlieger zo lang mogelijk in de lucht te houden. Hoe langer de vlieger bedrukt met logo in de lucht is, hoe meer mensen hem zien. Een vlieger trekt altijd de aandacht.

Onze opvouwbare vlieger in een tasje kan eenvoudig meegenomen worden. Verras je kinderen met een bedrukte opvouwbare vlieger. De minimale afname is 25 stuks. Als je liever een kleine oplage goedkope vliegers wilt bestellen, is de prijs op aanvraag.

Hoe worden vliegers bedrukt?

Middels een transferdruk, een zeefdruktransfer of een sticker kunnen vliegers bedrukt worden. Wij bedrukken vliegers in eigen drukkerij. Dit doen wij met uiterste precisie, want enkel drukkers met jarenlange ervaring gaan aan de slag met jouw vliegers. Voordat we vliegers bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk inclusief bedrukking. Op deze manier weet je vooraf hoe het bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Na jouw akkoord, zullen we de vliegers bedrukken.

Organiseer een leuke dag met kids in de buitenlucht en neem vliegers mee. Zorg voor afwisseling en stop ook producten op het gebied van outdoor en vrije tijd, beachball sets, fidget spinners en opblaasbare artikelen in de tas. Vergeet niet om opvouwbare paraplus of automatische paraplus mee te nemen voor het geval het gaat regenen. Ook deze artikelen vind je in ons assortiment en kunnen bedrukt worden naar wens.

Contact

Heb je vragen over vliegers bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Neem online een kijkje in ons assortiment relatiegeschenken en laat je inspireren door o.a. jute tassen, outdoor sets, auto artikelen, opvouwbare waterflesjes, eco artikelen en desinfecterende doekjes. Op de hoogte blijven? Je kan je voor de nieuwsbrief aanmelden zodat je geïnformeerd wordt over onze acties, kortingen en al het nieuws op het gebied van relatiegeschenken. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact