Filter
Categorie Wijn accessoires Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Wijnaccessoires bedrukken

Sorteren op:

Wijnaccessoires bedrukken met logo

Wijn decanteren, een wijnfles openen of een wijnglas om de wijn in te schenken. Allemaal wijnaccessoires die het drinken van wijn nog aangenamer maken. En deze wijnaccessoires bedrukken wij met logo! Wat jouw naamsbekendheid weer kan vergroten.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met bedrukte wijnaccessoires ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door wijnaccessoires met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope wijnaccessoires voldoende op voorraad. Alle wijnaccessoires bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen wij direct controle uit oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.


Wijnaccessoires bedrukken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte wijnaccessoires als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de wijnaccessoires met logo zullen de reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de wijnaccessoires worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken wijnaccessoires nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om wijnaccessoires met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de wijnaccessoires bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij wijnaccessoires bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte wijnaccessoires. Bestel nu snel wijnaccessoires als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact