Filter
Categorie Wijnsets Filters
Prijs:
€2 €32

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Wijnsets bedrukken

Wijn is geliefd onder Nederlanders. Wijn is zo divers dat we elk jaar weer nieuwe wijnen hebben om te proeven. ‘Wijn kan altijd’ wordt er vaak gezegd. Zowel op een feestje, in het restaurant, maar ook gewoon thuis aan tafel of op de bank genieten we van een heerlijk wijntje. Het drinken van wijn geeft een feestelijk gevoel. Wijnsets kunnen ook ingezet worden als promotieartikelen. Hebben je relaties iets te vieren? Verras ze met een elegante wijnset. Denk hierbij aan wijn met eigen etiket in een houten kistje. Laat een wijnset als relatiegeschenk bedrukken met een logo of tekst. Heb je vragen over wijnsets bedrukken met logo of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Welke soorten wijnsets zijn er?

In ons assortiment wijnsets vind je verschillende sets, zoals een 4delige wijnset, een kaas en wijnset in één of een wijnset in houten kist. Op onze website vind je het gehele assortiment. Een bedrukte wijnset is een zeer exclusief en warm relatiegeschenk om te geven en te krijgen. Onze zeer luxe uitgevoerde wijnsets beschikken over een kurkentrekker, flesafsluiter, thermometer en druppelvanger. Deze populaire relatiegeschenken zijn een must-have voor elke wijnliefhebber. De relatiegeschenken bedrukken we naar wens.

Ben je op zoek naar een mooie wijnset bamboe? Kies voor onze bamboe wijn cadeau set. Deze luxe wijnset wordt geleverd in een bamboe doosje. Deze 4-delige wijnset bestaat uit een wijnring, schenktuit, kurk en een kurkentrekker. De minimale afname is 5 stuks. Liever een kleine oplage van deze luxe wijnset bedrukken? Zodra het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 5 ligt, is de prijs op aanvraag. Kies een lekkere wijn uit voor je relaties, laat wijnsets bedrukken en de wijnset met logo is compleet.

Kunnen wijnsets bedrukt worden?

Al onze wijnsets kunnen we bedrukken of lasergraveren, dit is afhankelijk van het materiaal. Zo kunnen we artikelen geproduceerd uit hout en metaal lasergraveren. Een lasergravure zorgt voor een slijtvast resultaat, waardoor wijnsets duurzame relatiegeschenken worden. Wij beschikken over een eigen drukkerij met verschillende drukmachines die ieder hun eigen techniek hebben. In samenspraak met onze specialisten wordt de beste techniek voor jouw wijnsets gekozen. Doordat alles intern op voorraad is, kunnen we razendsnel leveren. Zo heb jij je bedrukte wijnsets altijd tijdig in huis, ook in geval van spoed. Op onze website kan je eenvoudig een offerte aanvraag indienen. Daarnaast krijg je bij ons voorafgaand aan je bestelling altijd een gratis digitale drukproef. Zo krijg je een goed beeld van hoe de door jou gekozen wijnset bedrukt gaat worden. Na akkoord zullen we de wijnkist bedrukken.

Naast wijnsets vind je in ons assortiment ook wijn accessoires. Geef jij een wijnset in bamboe doos of een wijnset in wijnkist aan je relaties? Vergeet dan niet een wijnstopper te gebruiken om een geopende fles wijn langer te bewaren. Laat wijnsets bedrukken en val op.

Contact

Heb je vragen over wijnsets bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Wij helpen je graag verder. In ons assortiment relatiegeschenken vind je o.a. ook eco notitieboekjes, draadloze opladers, bluetooth speakers en luxe pennen. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact