Badtextiel

Verwen je relaties met badtextiel als relatieschenk, zoals zachte handdoeken om je af te drogen of een ruim badlaken voor ontspannen zomerdagen. Door dit badtextiel namens je bedrijf te schenken, blijf je top of mind bij je klanten en medewerkers. Voeg je logo toe voor extra merkzichtbaarheid.

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom raden we aan te kiezen voor Oeko-Tex gecertificeerde producten, die de ecologische footprint minimaliseren. Bovendien zijn onze drukkerij en borduurstudio volledig energieneutraal, waardoor we ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Kies voor badtextiel van hoge kwaliteit en maak een positieve impact, zowel op comfort als op duurzaamheid. Ons badtextiel wordt tevens 100% energieneutraal gedrukt. 

3 artikelen

 • Handdoek OekoTex 100x50 cm navy
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,99
  Bekijk
 • Strandlaken OekoTex 180x100 cm rood
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 8,69
  Bekijk
 • Handdoek OekoTex 140x70 cm
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 4,69
  Bekijk

3 artikelen

Welke druktechnieken gebruikt Bedrukken.nl?

Bedrukken.nl maakt gebruik van twee hoofdtechnieken voor het personaliseren van badtextiel: borduren en transferdruk.

 1. Borduren: Deze methode is duurzaam en zorgt voor een langdurig resultaat. Het logo of de tekst wordt met naald en draad op het badtextiel gestikt. Dit is vooral geschikt voor producten van badstof, zoals handdoeken en badjassen. De prijs van borduring is afhankelijk van het formaat en het aantal steken.

 2. Transferdruk: Transferdruk is een goedkopere optie voor het bedrukken van badtextiel. Bij deze methode wordt het logo of de tekst eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens op het badtextiel geperst. Het is een geschikte optie voor producten met hoogpolige draadjes, waar andere druktechnieken minder goed werken.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit een assortiment badtextiel, zoals badjassen, handdoeken en sporthanddoeken, die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een logo of reclametekst. Neem contact op met Bedrukken.nl voor meer informatie over de beschikbare opties en prijzen.

Welke soorten badtextiel zijn populair

Populaire soorten badtextiel als relatiegeschenken zijn onder andere:

 1. Handdoeken: Zachte en absorberende handdoeken zijn altijd in trek. Ze kunnen worden gebruikt in badkamers, sportscholen, stranden en zwembaden.

 2. Badlakens: Grotere handdoeken, perfect voor loungen bij het zwembad of op het strand.

 3. Badjassen: Luxueuze badjassen bieden comfort en warmte na een douche of bad, en kunnen ook worden gebruikt voor ontspannen momenten thuis.

 4. Strandlakens: Grote, kleurrijke en sneldrogende handdoeken die ideaal zijn voor dagen op het strand of bij het zwembad.

 5. Gastendoekjes: Kleine handdoekjes die vaak worden gebruikt in badkamers voor gasten, kunnen een elegant en praktisch geschenk zijn.

 6. Wellnesssets: Combinaties van verschillende soorten badtextiel, zoals handdoeken, badjassen en slippers, waardoor een volledige wellnesservaring ontstaat.

Het toevoegen van een bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap aan deze items versterkt de merkherkenning en zorgt voor een blijvende positieve indruk bij ontvangers.

Badstof borduren, onze service

Op zoek naar hoogwaardig bedrukt badtextiel? Bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres. We bedrukken al ons badtextiel in onze eigen drukkerij en zorgen voor een grondige kwaliteitscontrole voordat de bedrukte artikelen worden verzonden. Dankzij onze verticale integratie kunnen we een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snelle levering bieden.

Of je nu grote of kleine oplages nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en ontvang gratis een digitale drukproef. Overweeg ook om slippers te laten bedrukken of verzorgingsartikelen te voorzien van je (bedrijfs)naam of logo voor een complete ervaring.

Wil je meer weten over het borduren van badtextiel? Neem dan contact op met onze specialisten via +31 315 – 200010 of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen je graag verder!

Laden...

Laden...