Badtextiel

Maak het jezelf confortabel met heerlijk zachte handdoeken om je mee af te drogen of een badlaken voor in de zomer. Geef je dergelijk badtextiel weg namens je bedrijf, dan raden wij aan om er een logo op te laten plaatsen waardoor je bedrijf "top of mind" zal blijven. Verder hebben wij de ecologische footprint hoog in het vaandel, vandaar ook dat wij aanraden om te kiezen voor Oeko-Tex producten. Onze drukkerij en borduurstudio is overigens volledig energieneutraal zodat ook wij ons steentje bijdragen naar een beter milieu.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 28

Pagina
 1. Handdoek OekoTex 100x50 cm
  Vanaf € 4,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,19 Bij 500 stuks
 2. Strandlaken OekoTex 180x100 cm
  Vanaf € 12,29 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,19 Bij 500 stuks
 3. Handdoek OekoTex 140x70 cm
  Vanaf € 6,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,69 Bij 250 stuks
 4. Absorberende Handdoek Kotto
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92 Bij 2500 stuks
 5. Absorberende handdoek
  Vanaf € 2,37 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,02 Bij 500 stuks
 6. Katoenen hamamdoek Malibu
  Vanaf € 10,39 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,59 Bij 250 stuks
 7. Absorberende Handdoek Bayalax
  Vanaf € 10,23 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,18 Bij 500 stuks
 8. Sporthanddoekje
  Vanaf € 1,30 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,07 Bij 1000 stuks
 9. Golf Handdoek Tarkyl
  Vanaf € 4,60 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,68 Bij 500 stuks
 10. Omslag Handdoek Sally
  Vanaf € 4,41 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,60 Bij 500 stuks
 11. Charlotte badhanddoek 50x100 cm
  Vanaf € 5,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,62 Bij 500 stuks
 12. Microfiber strandhanddoek
  Vanaf € 8,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,80 Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 28

Pagina

Badtextiel borduren met logo of tekst

Badstof borduren of bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een uitstekende keuze. Het is een betaalbaar geschenk en zeer praktisch.

Bij Bedrukken.nl kun je kiezen uit de volgende opties:

 • Badtextiel bedrukken of borduren met bedrijfslogo
 • Badtextiel bedrukken of borduren met tekst
 • Badtextiel met fullcolour bedrukking

Welke druktechnieken gebruikt Bedrukken.nl?

Badtextiel bedrukken kan op twee manieren, namelijk borduren en bedrukken. Borduren is de meest gebruikelijke methode voor het bedrukken van badstof. Deze methode geeft een duurzaam resultaat, waardoor het product lang mooi blijft. Een andere en goedkopere manier om badstof te voorzien van een opdruk is transferdruk.

Als groothandel hebben wij diverse artikelen van badtextiel op voorraad waaronder badjassen, handdoeken en sporthanddoeken. Dit zijn populaire relatiegeschenken en uiteraard te personaliseren met logo of reclametekst. Veel artikelen van badtextiel zijn hoogpolig, waardoor de meest gangbare druktechnieken niet geschikt zijn. De inkt komt immers op de hoogpolige draadjes, wat een slecht resultaat geeft. Wij raden dan ook aan om bij producten van badstof te kiezen voor een transferdruk of een borduring. Badstof borduren is eigenlijk het steken van je logo met een naald en draad tot er een oppervlak ontstaat die herkenbaar is als je logo. Borduurprijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en het aantal steken.

 

Waarom badtextiel borduren als relatiegeschenk?

Badtextiel borduren als relatiegeschenk is nuttig, je valt ermee op en je logo kan groot worden afgebeeld. Onder badtextiel vallen verschillende producten. Badjassen zijn hier een voorbeeld van. Badjassen zijn perfect om in te zetten als promotieartikel. Hotels hebben namelijk sinds jaar en dag badjassen als promotiemateriaal klaarliggen voor de gasten. Zo krijgen de gasten toch dat thuisgevoel. Een service die veel reizende zakenlui op prijs stellen. Bezoekjes aan het zwembad, de sauna of spa kunnen niet meer zonder een badjas. 

Bij badjassen horen ook badhanddoeken, die je perfect kunt gebruiken nadat je een heerlijk bad hebt genomen. Of neem de badhanddoek mee in een zwembad, badhuis of sauna. Geborduurde badhanddoeken kunnen goed worden ingezet in de zwem- of wellness-branche. Laat ze personaliseren met een naam of laat jouw bedrijfslogo op de badhanddoek borderen. Met geborduurde handdoeken spreek je een brede doelgroep aan. Een sporthanddoeken kan bij veel andere verschillende sporten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan wielrennen, voetbal, volleybal, tennis en nog veel meer. Handdoeken hebben om die reden een multifunctionele functie met een groot bereik.

Badtextiel inzetten als relatiegeschenk

Iedereen wil de luxe ervaren van een heerlijk zachte badjas of een fijne handdoek na een verfrissend bad. Er is geen groter compliment dan een relatie die zich comfortabel voelt in een badjas die jij cadeau hebt gedaan. Veelvoorkomend is ook dat een badartikel wordt weggegeven in combinatie met een bedrukte tas waardoor je een en ander ook prettig kunt vervoeren naar bijvoorbeeld een strand of een spa. Laat badtextiel borduren met jouw (bedrijfs)logo of een reclameboodschap. Op deze manier verras je niet alleen je relatie met een mooi artikel, ook profileer je je bedrijf op een positieve wijze. Dubbele winst!

Hoe snel kan Bedrukken.nl leveren?

Bij Bedrukken.nl vinden wij een snelle levering belangrijk. Toch is het afhankelijk van de soort badtextiel dat je bestelt. De gemiddelde levertijd is ca. 8 werkdagen. Onder elk artikel in ons assortiment staat een levertijd, zodat je kan zien hoe snel je de bedrukte badstof in huis hebt. Wil je meer weten over de levertijd van onze relatiegeschenken? Neem contact met ons op en wij informeren je graag.

Badstof borduren, onze service

Op zoek naar bedrukte badtextiel van topkwaliteit? Dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Al het badtextiel bedrukken we in onze eigen drukkerij en controleren we voor de bedrukte artikelen worden opgestuurd. Daarnaast kunnen wij een groot assortiment, scherpe prijs en snelle levering bieden doordat we alles in eigen huis hebben. Je kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplages. Je kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens ontvang je van ons een gratis digitale drukproef. Bestel je badtextiel, dan is het een goed idee om te kiezen voor slippers bedrukken of laat verzorgingsartikelen bedrukken met je (bedrijfs)naam of logo. Wil je meer informatie over badtextiel borduren? Neem dan contact op met onze specialisten via +31 315 – 200010 of stuur een e-mail naar [email protected].