BIC aanstekers

Als je aan aanstekers denkt, komt al gauw het merk BIC bovendrijven. BIC is misschien wel het bekende aanstekermerk en staat al jarenland bekend om de kwalitatief goede aanstekers en dat voor een betaalbare prijs. Wil je aanstekers bedrukken met bedrijfslogo en inzetten als promotionele give-away? Dan zijn BIC aanstekers uitstekend geschikt. Voor vragen over bedrukte aanstekers bel je naar +31 315-200010 of kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BIC aanstekers laten bedrukken

Aanstekers met logo zijn al jarenlang een populair relatiegeschenk. Dat komt doordat aanstekers op veel plekken ingezet kunnen worden. Natuurlijk voor rokers, maar ook om een kaarsje aan te steken worden aanstekers gebruikt. Dat kan zowel op de werkvloer als privé voorkomen. Daarom worden aanstekers vaak in grote aantallen besteld en als promotieartikelen uitgedeeld rondom een evenement of een beurs. Aanstekers zijn in verhouding goedkope weggevers, maar wel heel effectief. Omdat ze op veel plekken worden gezien – op het werk, op het station, tijdens een barbecue of borrel en thuis – komt de opdruk goed onder de aandacht. BIC aanstekers bedrukken is dus een goed plan als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of onderneming een boost wil geven.

Hoe worden BIC aanstekers bedrukt?

De meeste BIC aanstekers worden bedrukt middels tampondruk. Er zijn ook modellen die we met digitale UV-print kunnen voorzien van een opdruk. Afhankelijk van de soort BIC aansteker is het mogelijk om tot maximaal vier kleuren te bedrukken met tampondruk. Onze accountmanagers sturen je eerst een digitaal drukvoorbeeld, waarop je precies kunt zien hoe de opdruk op de aansteker eruit komt te zien. Ben je akkoord? Dan gaan onze ervaren drukkers aan de slag met het drukproces. Je kunt zowel een logo, tekst als persoonlijke naam laten plaatsen op de BIC aanstekers.

BIC aanstekers als populaire give-away

Binnen de categorie aanstekers vind je verschillende soorten, waaronder wegwerp aanstekers, luxe aanstekers en BBQ aanstekers. De BIC aanstekers staan bekend om de uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheid- en duurzaamheidsnormen. De aanstekers zijn mooi, lichtgewicht, veilig én ook betrouwbaar. Dat betekent dat je de aanstekers niet alleen met een gerust gevoel kunt gebruiken, maar ook dat ze lange tijd meegaan.

Onze service

Het assortiment BIC aanstekers van Bedrukken.nl is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit verschillende kleuren, formaten en designs. Kies het model dat het best past bij je huisstijl van je bedrijf en het budget dat beschikbaar is. Wij leveren aanstekers van de hoogste kwaliteit met een scherpe bedrukking. Heb je een vraag een van onze BIC aanstekers? Of ben je op zoek naar vrijblijvend advies over andere gadgets en premiums? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 315-200010 of te mailen naar [email protected].