Bedrukte aanstekers met logo bestellen

Wil je opvallen met je merk en tegelijkertijd praktische en veelzijdige promotionele items aanbieden? Overweeg dan bedrukte aanstekers met logo. Aanstekers zijn niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar bieden ook een groot bedrukkingsoppervlak om je merknaam, slogan of boodschap te presenteren.

6 artikelen

6 artikelen

Hoe worden aanstekers bedrukt

Aanstekers kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het type aansteker en het gewenste ontwerp. De meest voorkomende methoden voor het bedrukken van aanstekers zijn:

  1. Tampondruk: Dit is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van aanstekers. Bij tampondruk wordt inkt overgebracht van een metalen plaat (de cliché) naar de aansteker via een siliconen tampon. Deze methode maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen en meerdere kleuren te bedrukken.

  2. Zeefdruk: Zeefdruk wordt gebruikt voor het bedrukken van aanstekers met een groter drukoppervlak. Het ontwerp wordt op een fijn gaas gespannen en de inkt wordt door de open ruimtes van het gaas op de aansteker aangebracht. Zeefdruk is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren.

  3. Digitale druk: Bij digitale druk wordt het ontwerp rechtstreeks vanaf een computer op de aansteker gedrukt met behulp van speciale printers. Deze methode maakt het mogelijk om complexe ontwerpen en afbeeldingen met veel detail te bedrukken, maar is over het algemeen duurder dan tampondruk of zeefdruk.

  4. Gravure: Voor metalen aanstekers kan een gravure worden gebruikt om het ontwerp in het metaal te graveren. Dit zorgt voor een duurzame en hoogwaardige bedrukking, maar het is vaak duurder en minder geschikt voor kleurrijke ontwerpen.

De keuze van de bedrukkingsmethode hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, het materiaal van de aansteker en het budget.

Laden...