Champagneglazen bedrukken

Als we aan champagne denken dan denken we aan een feestje! Heb je iets te vieren? Haal dan de fles met feestelijke bubbels tevoorschijn. En bij champagne horen natuurlijk typische champagneglazen.

Oplopende volgorde

2 artikelen

  1. Champagneglas Bouquet 170 ml
    Vanaf € 4,09 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 2,28 Bij 576 stuks
  2. Champagneglas Esprit 210 ml
    Vanaf € 3,69 p/st bij 36 stuks
    Vanaf € 2,70 Bij 576 stuks

2 artikelen

Vaatwasmachinebestendigheid champagneglazen

De vaatwasmachinebestendigheid van bedrukte champagneglazen kan variëren, afhankelijk van de gebruikte druktechniek en materialen. In het algemeen geldt dat glazen die zijn bedrukt met keramische inkten en vervolgens op hoge temperaturen zijn gebakken, vaatwasmachinebestendiger zijn dan glazen met andere soorten bedrukkingen.

Als de bedrukking op de champagneglazen is aangebracht met een hittebestendige techniek zoals zeefdrukken met keramische inkten en vervolgens is afgebakken, is de kans groter dat de bedrukking bestand is tegen de vaatwasser. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om de specifieke instructies van de fabrikant te volgen en indien mogelijk de glazen op een voorzichtige stand te wassen om de levensduur van de bedrukking te verlengen.

Het is altijd verstandig om bij de leverancier na te gaan of de bedrukte champagneglazen vaatwasmachinebestendig zijn en om eventuele aanvullende onderhoudsinstructies op te volgen om de kwaliteit van de bedrukking te behouden.