Champagneglazen bedrukken

Als we aan champagne denken dan denken we aan een feestje! Heb je iets te vieren? Haal dan de fles met feestelijke bubbels tevoorschijn. En bij champagne horen natuurlijk typische champagneglazen. Bij Bedrukken.nl heb je de keuze uit een breed assortiment champagneglazen van verschillende formaten. Al onze champagneglazen kunnen bedrukt worden met jouw bedrijfsnaam, logo of tekst. Laat je champagneglazen bedrukken door ons, dan weet je zeker dat je kiest voor een hoogwaardige kwaliteit opdruk. Champagneglazen zijn lang, wat betekent dat ze beschikken over een groot drukoppervlak en jouw opdruk dus zeker opvalt. Kies voor bedrukte champagneglazen om in stijl te proosten tijdens elk feestelijk moment. Heb je vragen over champagneglazen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Champagneglas
  Vanaf € 2,74 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,40 Bij 576 stuks
 2. Champagneglas Gilde 160 ml
  Vanaf € 3,07 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,73 Bij 576 stuks
 3. Champagneglas Bouquet 230 ml
  Vanaf € 3,56 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,18 Bij 576 stuks
 4. Champagneglas Bouquet 170 ml
  Vanaf € 3,37 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,99 Bij 576 stuks
 5. Champagneglas Carre 220 ml
  Vanaf € 3,77 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,39 Bij 576 stuks
 6. Champagneglas Esprit 210 ml
  Vanaf € 3,60 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,22 Bij 576 stuks
 7. Champagneglas Allegra 195 ml
  Vanaf € 3,39 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,01 Bij 576 stuks

7 resultaten

Hoe worden champagneglazen bedrukt?

Champagneglazen bedrukken wij op verschillende manieren. Of je nou kiest voor een opdruk middels tampondruk of transferdruk, bedrukte champagneglazen zijn geschikt voor elk feestje. Maak het feestelijke moment tot een succes en kies voor een professionele opdruk. Kies je voor transferdruk dan maken we gebruik van speciale keramische inkten. Door middel van transferdruk kan er een grote opdruk geplaatst worden. Houd er echter wel rekening mee dat een bedrukking uit maximaal 4 keuren kan bestaan. Kies je voor de drukmethode tampondruk dan kunnen we een kleine opdruk plaatsen. Laat jouw collega’s, klanten en zakelijke relaties genieten van het feestje en de champagne, dan zorgen wij voor de professionele bedrukking.

Uit welke champagneglazen bestaat jullie assortiment?

In ons assortiment vind je verschillende champagneglazen. We bieden glazen in verschillende formaten aan, zodat er voor ieder bedrijf en elke gelegenheid een passend glas is. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld champagneglazen met een inhoud van 160ml, 195ml of 230ml. Een fijne bijkomstigheid: onze bedrukte champagneglazen zijn vaatwasmachinebestendig. Jouw bedrukking zal meerdere feestjes meegaan.

Wat dacht je van champagneglazen met een persoonlijke naam? Door de champagne te presenteren in een bedrukt glas maak je gegarandeerd een goede indruk. Bedrukte champagneglazen met naam zijn ook leuk om in te zetten als cadeau. In combinatie met een fles champagne ben jij degene met het meest originele cadeau tijdens een verjaardag. Bij elke slok wordt er aan jou gedacht.

Kleine oplage champagneglazen

Bij Bedrukken.nl geven we je de mogelijkheid om zowel een kleine als grote oplage champagneglazen te bestellen. Een kleine oplage betekent dat je al vanaf 24 stuks kan bestellen. Laat je champagneglazen bedrukken voor een groot feest, dan kan je bij ons een grote oplage bestellen tegen een nog scherpere prijs. Wij beschikken over een grote voorraad en bedrukken al onze relatiegeschenken in eigen drukkerij. Dit betekent dat wij scherpe prijzen kunnen aanbieden en daarnaast ook nog eens snel kunnen leveren. Niet alleen champagneglazen, maar ook de mooiste theeglazen, wijnglazen en bierglazen vind je bij ons. Bekijk ons assortiment champagneglazen op deze pagina of neem contact met ons op. Dit kan simpelweg door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel +31 315-200010.